BouwMachines abonnementen

Met een BouwMachines proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een BouwMachines cadeauabonnement onderaan.

BouwMachines is hét vakblad ohgv bouwmaterieel, -transport en -recycling.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

Over BouwMachines

BouwMachines is hét maandblad voor de grondverzet, weg- en waterbouw en sloop- en recyclingbranche dat kopers en gebruikers van bouwmaterieel ondersteunt in het succesvoller runnen van hun bedrijf.

BouwMachines onderscheidt zich van andere vakmedia door naast berichtgeving over nieuwe machines ook de ondernemende en bedrijfsmatige kant van het werken met ‘het koude staal’ te belichten. De pay off geeft in drie woorden exact de kern van het merk weer: BouwMachines is 'ondernemend in bouwmaterieel'.

Heb je een abonnement op BouwMachines? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je BouwMachines ook digitaal lezen. In de app bewaarde nummers blijven daarna offline in te zien.

BouwMachines proefabonnementen

Met een proefabonnement op BouwMachines maak je voordelig kennis met dit bijzondere magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je van 60% korting. Een BouwMachines proefabonnement is er al voor €17,50.

BouwMachines verschijnt 11x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een BouwMachines abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 60% korting op de prijs in de winkel.