BouwMachines abonnementen

Met een BouwMachines proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 65% korting op de winkelprijs.

BouwMachines is hét vakblad ohgv bouwmaterieel, -transport en -recycling.


€15,00 43,26
3 nummers Stopt automatisch
65% korting

Laatste reviews

Over BouwMachines

BouwMachines is hét maandblad voor de grondverzet, weg- en waterbouw en sloop- en recyclingbranche dat kopers en gebruikers van bouwmaterieel ondersteunt in het succesvoller runnen van hun bedrijf.

BouwMachines onderscheidt zich van andere vakmedia door naast berichtgeving over nieuwe machines ook de ondernemende en bedrijfsmatige kant van het werken met ‘het koude staal’ te belichten. De pay off geeft in drie woorden exact de kern van het merk weer: BouwMachines is 'ondernemend in bouwmaterieel'.

Met een abonnement op BouwMachines ontvang je elk nummer op papier én digitaal. Om eerder geopende nummers nogmaals te lezen heb je geen internet meer nodig.

BouwMachines proefabonnementen

Met een proefabonnement op BouwMachines maak je vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je ook nog van 65% korting. Er is al een BouwMachines proefabonnement voor €15,00.

BouwMachines verschijnt 11x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een BouwMachines abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 65% korting op de winkelprijs.