BouwMachines abonnementen

Met een BouwMachines proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 65% korting op de winkelprijs.

BouwMachines is hét vakblad ohgv bouwmaterieel, -transport en -recycling.


€15,00 43,26
3 nummers Stopt automatisch
65% korting

Laatste reviews

Over BouwMachines

BouwMachines is hét maandblad voor de grondverzet, weg- en waterbouw en sloop- en recyclingbranche dat kopers en gebruikers van bouwmaterieel ondersteunt in het succesvoller runnen van hun bedrijf.

BouwMachines onderscheidt zich van andere vakmedia door naast berichtgeving over nieuwe machines ook de ondernemende en bedrijfsmatige kant van het werken met ‘het koude staal’ te belichten. De pay off geeft in drie woorden exact de kern van het merk weer: BouwMachines is 'ondernemend in bouwmaterieel'.

Heb je een abonnement op BouwMachines? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je BouwMachines ook digitaal lezen. In de app gelezen edities zijn daarna offline in te zien.

BouwMachines proefabonnementen

Met een proefabonnement op BouwMachines maak je vrijblijvend kennis met dit fijne magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 65% korting. Een BouwMachines proefabonnement is er al voor €15,00.

BouwMachines verschijnt 11x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op BouwMachines. En profiteer van tot 65% korting op de losse verkoopprijs.