Schrijven Magazine abonnementen

Met een Schrijven Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 46% korting op de winkelprijs. Je ontvangt tweemaandelijks de betere schrijftips, inspirerende interviews, leerzame schrijfworkshops en -oefeningen en nuttige informatie over het uitgeven van je eigen boek. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Schrijven Magazine cadeauabonnement onderaan.


€13,75 25,05
3 nummers Stopt automatisch
46% korting

€27,50 50,10
6 nummers
46% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Schrijven Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,75 25,05
3 nummers
46% korting

€27,50 50,10
6 nummers
46% korting

Laatste reviews

  • Nellemieke
Informatief, inspirerend. Heeft mij aangemoedigd.

Het schrijverswereldje is een aparte wereld waarin je als nieuwkomer snel kan verdrinken. Het blad schrijven geeft je een inkijk hoe je je schrijftalent kan verbeteren.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Schrijven Magazine

Wie schrijft, leest Schrijven Magazine. Van de geïnspireerde hobbyist tot de toekomstige winnaar van de AKO Literatuurprijs, de Turing Nationale Gedichtenwedstrijd of de Gouden Strop. Met heel veel praktische tips, workshops en nuttige adressen, maar ook interviews met redacteuren, agenten, beginnende én gevestigde auteurs. Schrijven Magazine maakt je wegwijs in de wereld van het schrijven.

Schrijven Magazine proefabonnementen

Wil je Schrijven Magazine zelf ervaren? Kies voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 46% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een Schrijven Magazine proefabonnement voor €13,75.

Ken je iemand die Schrijven Magazine met plezier zal lezen? Geef een Schrijven Magazine abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Er is al een Schrijven Magazine cadeauabonnement vanaf €13,75. Klik hier om Schrijven Magazine cadeau te geven.

Schrijven Magazine verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Schrijven Magazine abonnement. En profiteer van tot 46% korting op de winkelprijs.