Schrijven Magazine abonnementen

Met een Schrijven Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 34% korting op de winkelprijs. Je ontvangt tweemaandelijks de betere schrijftips, inspirerende interviews, leerzame schrijfworkshops en -oefeningen en nuttige informatie over het uitgeven van je eigen boek. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Schrijven Magazine cadeauabonnement onderaan.


€13,75 20,85
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
34% korting

€27,50 41,70
1 jaar (6 nrs.)
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Schrijven Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,75 20,85
6 maanden (3 nrs.)
34% korting

€27,50 41,70
1 jaar (6 nrs.)
34% korting

Laatste reviews

  • Nellemieke
Informatief, inspirerend. Heeft mij aangemoedigd.

Het schrijverswereldje is een aparte wereld waarin je als nieuwkomer snel kan verdrinken. Het blad schrijven geeft je een inkijk hoe je je schrijftalent kan verbeteren.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Schrijven Magazine

Wie schrijft, leest Schrijven Magazine. Van de geïnspireerde hobbyist tot de toekomstige winnaar van de AKO Literatuurprijs, de Turing Nationale Gedichtenwedstrijd of de Gouden Strop. Met heel veel praktische tips, workshops en nuttige adressen, maar ook interviews met redacteuren, agenten, beginnende én gevestigde auteurs. Schrijven Magazine maakt je wegwijs in de wereld van het schrijven.

Schrijven Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus heb je een vriend of vriendin die schrijft of wil gaan schrijven? Geef een Schrijven Magazine abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Schrijven Magazine proefabonnement

  • 6x per jaar het tijdschrift als eerste in huis
  • Iedere keer de beste schrijftips en inspirerende interviews
  • Exclusieve kortingen op cursusssen e.d.
  • Voordeliger dan in de winkel

Schrijven Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Schrijven Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Schrijven Magazine klantenservice