Classic Cars abonnementen

Met een Classic Cars proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 24% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor liefhebbers van klassieke auto"s. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Classic Cars cadeauabonnement onderaan.


€25,00 32,94
1 jaar (6 nrs.)
24% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Classic Cars cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 32,94
1 jaar (6 nrs.)
24% korting

Laatste reviews

Over Classic Cars

Het vermaarde magazine Classic Cars is wereldwijd een begrip onder klassiekerliefhebbers. Geïllustreerd met de allermooiste foto"s, brengt het magazine elke twee maanden uitgebreide reportages, interessante vergelijkingen, handige aankooptips en de meest tot de verbeelding sprekende historische verhalen. Naast de populaire klassiekers wordt ruimschoots aandacht besteed aan auto"s die iedereen allang vergeten is en voertuigen waarvan niemand het bestaan meer wist. Maar ook de liefhebber van youngtimers kan zijn hart uitgebreid ophalen. Classic Cars is het meestplete klassiekermagazine van Nederland en Vlaanderen.


(inkijkexemplaar)

Classic Cars Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Classic Cars. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor Classic Cars:

De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.