Classy Lifestyle Magazine abonnementen

Met een Classy Lifestyle Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 30% korting op de winkelprijs. De opvolger van het populaire magazine Gooisch … als Lifestyle laat nog een steeds haar licht schijnen over de wereld van mensen die net iets meer te besteden hebben. Maar ook die wereld verandert. Lees in dit tijdschrift hoe. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Classy Lifestyle Magazine cadeauabonnement onderaan.


€15,00 19,80
1 jaar (4 nrs.)
24% korting

€27,75 39,60
2 jaar (8 nrs.)
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Classy Lifestyle Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 19,80
1 jaar (4 nrs.)
24% korting

€27,75 39,60
2 jaar (8 nrs.)
30% korting

Laatste reviews

  • As

Gooisch was voor mij nieuw. Wel verrassend en heeft een eigen stijl! Ook erg leuk om cadeau te geven. Ik merk ik mijn omgeving dat maar weinig personen van het blad op de hoogte. Echt een aanrader!

  • Fleur

Gooisch als Lifestyle is een fijn extraatje. Het verschijnt niet vaak (tegen de tijd dat er weer een verschijnt ben ik vaak al weer even kwijt dat ik een abonnement heb) maar het is altijd leuk. Het tijdschrift ligt een paar weken bij mij en gaat daarna naar vriendinnen.

  • Paulien

Gooisch is weer eens iets anders. Makkelijk leesbaar. Vermakelijk. Lekker dik blad. Informatieve artikelen. Veel nieuws is daadwerkelijk nieuw voor mij. Een vrolijk en blij blad.

Over Classy Lifestyle Magazine

Zo leven wij. Zo wonen wij. Zo gaan wij op vakantie. Zo gaan wij met elkaar om. Interviews en reportages over het echte Gooische leven, dat zich in iedere plaats in heel Nederland afspeelt. Maar ook verhalen over de schaduwkanten, want die zijn er natuurlijk ook. Dat én meer in Classy Lifestyle magazine.

Classy Lifestyle cadeauabonnement

Wil je een vriendin verrassen? En zoek je cadeau waar zij heel lang plezier van heeft? Geef een Classy Lifestyle abonnement cadeau. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus uw vriendin (en u) zit nergens aan vast.

Voordelen Classy Lifestyle abonnement

  • Het tijdschrift automatisch als eerste in huis
  • Speciale kortingsacties voor abonnees
  • Veel voordeliger dan los in de winkel

Classy Lifestyle Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Classy Lifestyle Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Classy Lifestyle Magazine klantenservice