Classy Lifestyle Magazine abonnementen

Met een Classy Lifestyle Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 30% korting op de winkelprijs. De opvolger van het populaire magazine Gooisch … als Lifestyle laat nog een steeds haar licht schijnen over de wereld van mensen die net iets meer te besteden hebben. Maar ook die wereld verandert. Lees in dit tijdschrift hoe. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Classy Lifestyle Magazine cadeauabonnement onderaan.


€15,00 19,80
4 nummers
24% korting

€27,75 39,60
8 nummers
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Classy Lifestyle Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 19,80
4 nummers
24% korting

€27,75 39,60
8 nummers
30% korting

Laatste reviews

  • As

Gooisch was voor mij nieuw. Wel verrassend en heeft een eigen stijl! Ook erg leuk om cadeau te geven. Ik merk ik mijn omgeving dat maar weinig personen van het blad op de hoogte. Echt een aanrader!

  • Fleur

Gooisch als Lifestyle is een fijn extraatje. Het verschijnt niet vaak (tegen de tijd dat er weer een verschijnt ben ik vaak al weer even kwijt dat ik een abonnement heb) maar het is altijd leuk. Het tijdschrift ligt een paar weken bij mij en gaat daarna naar vriendinnen.

  • Paulien

Gooisch is weer eens iets anders. Makkelijk leesbaar. Vermakelijk. Lekker dik blad. Informatieve artikelen. Veel nieuws is daadwerkelijk nieuw voor mij. Een vrolijk en blij blad.

Over Classy Lifestyle Magazine

Zo leven wij. Zo wonen wij. Zo gaan wij op vakantie. Zo gaan wij met elkaar om. Interviews en reportages over het echte Gooische leven, dat zich in iedere plaats in heel Nederland afspeelt. Maar ook verhalen over de schaduwkanten, want die zijn er natuurlijk ook. Dat én meer in Classy Lifestyle magazine.

Heb je een abonnement op Classy Lifestyle Magazine? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Classy Lifestyle Magazine ook digitaal lezen. In de app bewaarde edities zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Ken je iemand die Classy Lifestyle Magazine met plezier zal lezen? Geef een Classy Lifestyle Magazine abonnement cadeau. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Classy Lifestyle Magazine cadeauabonnement vanaf €15,00.

Classy Lifestyle Magazine verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Classy Lifestyle Magazine abonnement. En profiteer van tot 30% korting op de winkelprijs.