Nouveau abonnementen

Met een Nouveau proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 34% korting op de winkelprijs. Ontvang 16x per jaar dit stijlvolle tijdschrift voor alle vrouwen die kiezen voor een positief en bewust leven. Met in ieder nummer mode, beauty, kunst, cultuur, interieur, culinair en meer. Maar ook levensverhalen van inspirerende vrouwen en reisreportages om bij weg te dromen.


€11,99
3 maanden (3 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
34% korting

Laatste reviews

  • Denise

Nouveau is een stijlvol tijdschrift.

Over Nouveau

Nouveau heeft hart voor cultuur en een neus voor mooie verhalen. Hét tijdschrift voor leuke vrouwen met stijl die houden van reizen, beauty, mode, kunst en interessante interviews.

Met een Nouveau abonnement kun je elke maand rekenen op sprankelende verhalen en reportages over mode, juwelen, horloges, droomhuizen en nog veel meer. Denk aan binnenkijken in een design-villa, een city guide voor een leuke stedentrip, de mooiste tassen en een interview door Maria Goos. En de geliefde rubriek Cultuur à la Carte houdt je op de hoogte van nieuwe boeken, films, theaterproducties, concerten en tentoonstellingen. Met glossy magazine Nouveau is het genieten, elke 4 weken weer!

Nouveau digitaal lezen

Met een Nouveau abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Nouveau digitaal lezen

Proefabonnement Nouveau

Een Nouveau proefabonnement is een bekeken manier om kennis te maken met dit glossy magazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging van het tijdschrift automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers.

Nouveau cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je een vriendin verrassen? Geef een abonnement Nouveau cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Nouveau proefabonnement

  • Maandelijks Nouveau als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Veel voordeliger dan los kopen
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Nouveau Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Nouveau. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Nouveau klantenservice