Nouveau abonnementen

Met een Nouveau proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 53% korting op de winkelprijs. Ontvang 16x per jaar dit stijlvolle tijdschrift voor alle vrouwen die kiezen voor een positief en bewust leven. Met in ieder nummer mode, beauty, kunst, cultuur, interieur, culinair en meer. Maar ook levensverhalen van inspirerende vrouwen en reisreportages om bij weg te dromen.


€13,50 28,50
3 nummers Stopt automatisch
53% korting

€5,95 9,50per nummer
1 jaar + 2 gratis tickets voor dierentuin naar keuze
tijdelijk
37% korting

Laatste reviews

  • Denise

Nouveau is een stijlvol tijdschrift.

Over Nouveau

Nouveau heeft hart voor cultuur en een neus voor mooie verhalen. Hét tijdschrift voor leuke vrouwen met stijl die houden van reizen, beauty, mode, kunst en interessante interviews.

Met een Nouveau abonnement kun je elke maand rekenen op sprankelende verhalen en reportages over mode, juwelen, horloges, droomhuizen en nog veel meer. Denk aan binnenkijken in een design-villa, een city guide voor een leuke stedentrip, de mooiste tassen en een interview door Maria Goos. En de geliefde rubriek Cultuur à la Carte houdt je op de hoogte van nieuwe boeken, films, theaterproducties, concerten en tentoonstellingen. Met glossy magazine Nouveau is het genieten, elke 4 weken weer!

Nouveau digitaal lezen

Ben je abonnee van Nouveau? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Nouveau ook digitaal lezen. Om eerder gedownloade edities nogmaals te openen heb je geen internet meer nodig.

Nouveau proefabonnementen

Met een proefabonnement op Nouveau maak je vrijblijvend kennis met dit fijne magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, geniet je ook nog van 54% korting op de winkelprijs. Er is al een Nouveau proefabonnement voor €9,00.

Nouveau verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Nouveau abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 54% goedkoper uit dan in de winkel.