Nouveau abonnementen

Met een Nouveau proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 34% korting op de winkelprijs. Ontvang 16x per jaar dit stijlvolle tijdschrift voor alle vrouwen die kiezen voor een positief en bewust leven. Met in ieder nummer mode, beauty, kunst, cultuur, interieur, culinair en meer. Maar ook levensverhalen van inspirerende vrouwen en reisreportages om bij weg te dromen.


€4,00
2 nummers onze keuze Stopt automatisch
34% korting

Laatste reviews

  • Denise

Nouveau is een stijlvol tijdschrift.

Over Nouveau

Nouveau heeft hart voor cultuur en een neus voor mooie verhalen. Hét tijdschrift voor leuke vrouwen met stijl die houden van reizen, beauty, mode, kunst en interessante interviews.

Met een Nouveau abonnement kun je elke maand rekenen op sprankelende verhalen en reportages over mode, juwelen, horloges, droomhuizen en nog veel meer. Denk aan binnenkijken in een design-villa, een city guide voor een leuke stedentrip, de mooiste tassen en een interview door Maria Goos. En de geliefde rubriek Cultuur à la Carte houdt je op de hoogte van nieuwe boeken, films, theaterproducties, concerten en tentoonstellingen. Met glossy magazine Nouveau is het genieten, elke 4 weken weer!

Nouveau digitaal lezen

Met een abonnement op Nouveau ontvang je elke editie op papier én digitaal. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder actieve internetverbinding.

Nouveau proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit heerlijke tijdschrift. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Je herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, geniet je daarnaast van 34% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een Nouveau proefabonnement voor €4,00.

Nouveau verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Nouveau abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 34% voordeliger uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.