Nouveau abonnementen

Met een Nouveau proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 68% korting op de winkelprijs. Ontvang 16x per jaar dit stijlvolle tijdschrift voor alle vrouwen die kiezen voor een positief en bewust leven. Met in ieder nummer mode, beauty, kunst, cultuur, interieur, culinair en meer. Maar ook levensverhalen van inspirerende vrouwen en reisreportages om bij weg te dromen.


€9,00 28,50
3 nummers Stopt automatisch
68% korting

€6,95 9,50per maand
1 jaar
27% korting

€6,50 9,50per maand
2 jaar
32% korting

€5,95 9,50per maand
3 jaar
37% korting

Laatste reviews

  • Denise

Nouveau is een stijlvol tijdschrift.

Over Nouveau

Nouveau heeft hart voor cultuur en een neus voor mooie verhalen. Hét tijdschrift voor leuke vrouwen met stijl die houden van reizen, beauty, mode, kunst en interessante interviews.

Met een Nouveau abonnement kun je elke maand rekenen op sprankelende verhalen en reportages over mode, juwelen, horloges, droomhuizen en nog veel meer. Denk aan binnenkijken in een design-villa, een city guide voor een leuke stedentrip, de mooiste tassen en een interview door Maria Goos. En de geliefde rubriek Cultuur à la Carte houdt je op de hoogte van nieuwe boeken, films, theaterproducties, concerten en tentoonstellingen. Met glossy magazine Nouveau is het genieten, elke 4 weken weer!

Nouveau digitaal lezen

Ben je abonnee van Nouveau? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Nouveau ook digitaal lezen. In de app bekeken nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Nouveau proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit fijne tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 53% korting. Een Nouveau proefabonnement is er al voor €13,50.

Nouveau verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Nouveau abonnement. En profiteer van tot 53% korting op de losse verkoopprijs.