Nouveau abonnementen

Met een Nouveau proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 34% korting op de winkelprijs. Ontvang 16x per jaar dit stijlvolle tijdschrift voor alle vrouwen die kiezen voor een positief en bewust leven. Met in ieder nummer mode, beauty, kunst, cultuur, interieur, culinair en meer. Maar ook levensverhalen van inspirerende vrouwen en reisreportages om bij weg te dromen.


€11,99
3 nummers onze keuze Stopt automatisch
34% korting

Laatste reviews

  • Denise

Nouveau is een stijlvol tijdschrift.

Over Nouveau

Nouveau heeft hart voor cultuur en een neus voor mooie verhalen. Hét tijdschrift voor leuke vrouwen met stijl die houden van reizen, beauty, mode, kunst en interessante interviews.

Met een Nouveau abonnement kun je elke maand rekenen op sprankelende verhalen en reportages over mode, juwelen, horloges, droomhuizen en nog veel meer. Denk aan binnenkijken in een design-villa, een city guide voor een leuke stedentrip, de mooiste tassen en een interview door Maria Goos. En de geliefde rubriek Cultuur à la Carte houdt je op de hoogte van nieuwe boeken, films, theaterproducties, concerten en tentoonstellingen. Met glossy magazine Nouveau is het genieten, elke 4 weken weer!

Nouveau digitaal lezen

Heb je een abonnement op Nouveau? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Nouveau ook digitaal lezen. Om eerder geopende nummers nogmaals te openen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Nouveau proefabonnementen

Met een Nouveau proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Daarnaast profiteer je momenteel van 34% korting. Er is al een Nouveau proefabonnement voor €11,99.

Nouveau verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Nouveau. En profiteer van tot 34% korting op de losse verkoopprijs.