ELF Voetbal abonnementen

Met een ELF Voetbal proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 20% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een ELF Voetbal cadeauabonnement onderaan.

ELF Voetbal is het grootste voetbalmaandblad van NL.


€28,00 33,00
6 nummers
18% korting

€52,50 66,00
12 nummers
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ELF Voetbal cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€28,00 33,00
6 nummers
18% korting

€52,50 66,00
12 nummers
20% korting

Laatste reviews

Als abonnee van ELF Voetbal lees je alle edities op papier én op jouw smartphone en tablet. ELF Voetbal heeft een eigen app waarin je de digitale nummers kunt lezen. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Installeer deze op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En lees alle nummers overal en altijd in de app. Om eerder gelezen nummers nogmaals te lezen heb je geen internet meer nodig.

Ken je iemand die ELF Voetbal met veel plezier zal lezen? Geef een ELF Voetbal abonnement cadeau. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle nummers zijn ontvangen. Er is al een ELF Voetbal cadeauabonnement vanaf €28,00.

ELF Voetbal verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op ELF Voetbal. En profiteer van tot 20% korting op de winkelprijs.