ELF Voetbal abonnementen

Met een ELF Voetbal proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 20% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een ELF Voetbal cadeauabonnement onderaan.

ELF Voetbal is het grootste voetbalmaandblad van NL.


€16,75 20,25
3 maanden Stopt automatisch
17% korting

€28,00 33,00
6 maanden
18% korting

€52,50 66,00
1 jaar
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ELF Voetbal cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€28,00 33,00
6 maanden
18% korting

€52,50 66,00
1 jaar
20% korting

Laatste reviews

Ben je abonnee van ELF Voetbal? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je ELF Voetbal ook digitaal lezen. ELF Voetbal heeft hiervoor een eigen app. Hierin leest je de digitale edities. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Meld je eenmalig aan in de app. En je hebt altijd toegang tot het nieuwste nummer in de app. In de app bewaarde nummers zijn daarna offline in te zien.

ELF Voetbal proefabonnementen

Wil je ELF Voetbal eerst zelf ervaren? Kies voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 17% korting op de winkelprijs. Er is al een ELF Voetbal proefabonnement voor €16,75.

Ken je iemand die ELF Voetbal met genoegen zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Er is al een ELF Voetbal cadeauabonnement vanaf €28,00.

ELF Voetbal verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een ELF Voetbal abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 20% korting op de losse winkelprijs.