ELF Voetbal abonnementen

Met een ELF Voetbal proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 20% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een ELF Voetbal cadeauabonnement onderaan.

ELF Voetbal is het grootste voetbalmaandblad van NL.


€28,00 33,00
6 maanden (6 nrs.)
18% korting

€52,50 66,00
1 jaar (12 nrs.)
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ELF Voetbal cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€28,00 33,00
6 maanden (6 nrs.)
18% korting

€52,50 66,00
1 jaar (12 nrs.)
20% korting

Laatste reviews

Over ELF Voetbal

ELF Voetbal is het grootste Nederlandse maandelijkse magazine over voetbal met maandelijks een aantrekkelijke mix van artikelen over het (inter)nationale topvoetbal. ELF Voetbal heeft elke maand unieke verhalen en exclusieve interviews over de voetbalsterren van Europa, omdat ELF Voetbal deel uitmaakt van van de ESM (European Sports Media) met de belangrijkste voetbalbladen van Europa waaronder als Don Balon, Kicker en A bola. Goed geïnformeerde redacteuren en speciale correspondenten verzorgen bijzondere verhalen over de spelers van alle voetbalclubs uit de Eredivisie en de Jupiler League. Ieder jaar verschijnt de Nationale Voetbalgids, de meest complete voetbalgids van Nederland met informatie over alle betaalde clubs in Nederland, de Topklasse en de Eredivisie vrouwen.

ELF Voetbal klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van ELF Voetbal. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over ELF Voetbal klantenservice