ELF Voetbal abonnementen

Met een ELF Voetbal proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 20% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een ELF Voetbal cadeauabonnement onderaan.

ELF Voetbal is het grootste voetbalmaandblad van NL.


€28,00 33,00
6 nummers
18% korting

€52,50 66,00
12 nummers
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ELF Voetbal cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€28,00 33,00
6 nummers
18% korting

€52,50 66,00
12 nummers
20% korting

Laatste reviews

Abonnees van ELF Voetbal ontvangen alle edities op papier en digitaal. ELF Voetbal heeft hiervoor een eigen app. In deze app kun je de digitale edities inzien. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Installeer deze op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En lees nieuwe en oude nummers in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals te lezen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk ELF Voetbal abonnement? Dat kan. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Er is al een ELF Voetbal cadeauabonnement vanaf €28,00.

ELF Voetbal verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een ELF Voetbal abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 20% goedkoper uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.