ELF Voetbal abonnementen

Met een ELF Voetbal proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 20% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een ELF Voetbal cadeauabonnement onderaan.

ELF Voetbal is het grootste voetbalmaandblad van NL.


€16,75 20,25
3 maanden Stopt automatisch
17% korting

€28,00 33,00
6 maanden
18% korting

€52,50 66,00
1 jaar
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ELF Voetbal cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€28,00 33,00
6 maanden
18% korting

€52,50 66,00
1 jaar
20% korting

Laatste reviews

Abonnees van ELF Voetbal ontvangen alle nummers op papier en digitaal. ELF Voetbal heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale nummers leest. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op jouw smartphone of tablet. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt 24/7 toegang tot het nieuwste nummer in de app. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder internetverbinding.

ELF Voetbal proefabonnementen

Wil je ELF Voetbal proberen? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je momenteel van 17% korting. Een ELF Voetbal proefabonnement is er al voor €16,75.

Ken je iemand die ELF Voetbal met genoegen zal lezen? Geef een abonnement op ELF Voetbal cadeau. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. Er is al een ELF Voetbal cadeauabonnement vanaf €28,00.

ELF Voetbal verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op ELF Voetbal. En profiteer van tot 20% korting op de losse verkoopprijs.