Helden Magazine abonnementen

Met een Helden Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 25% korting op de winkelprijs. Ontvang 5x per jaar dit stijlvolle, sportieve tijdschrift. In dit magazine ontdek je 'de mens achter de sporter'. In exclusieve interviews en prachtige fotoreportages krijg je échte verhaal. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Helden Magazine cadeauabonnement onderaan.


€23,99
7 maanden (3 nrs.)
 

€34,99 39,75
1 jaar (5 nrs.)
13% korting

€59,99 79,50
2 jaar (10 nrs.)
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Helden Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€23,99
7 maanden (3 nrs.)
 

€34,99 39,75
1 jaar (5 nrs.)
13% korting

€59,99 79,50
2 jaar (10 nrs.)
25% korting

Laatste reviews

  • marc

mooi, dik tijdschrift

  • Jaap

Echt een mooi blad met scherpe fotos en goede interviews.

Over Helden Magazine

In Helden Magazine delen kampioenen hun geheimen en vertellen topsporters wat ze op het hart hebben. De bekende redacteuren komt bij de topsporters en hun familie over de vloer en laat ze van hun onbekende kant zien. In exclusieve interviews leer je de mens achter de topsporter kennen en krijg je alle achtergrondinformatie bij onthullingen en schandalen.

In elk nummer van Helden Magazine vind je interviews met grote kampioenen uit de sport- en voetbalwereld, verrassende en exclusieve fotoreportages, een beschrijving van de lifestyle van de topsporters en vaste columns.

Helden Magazine digitaal lezen

Met een Helden Magazine abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Helden Magazine digitaal lezen

Proefabonnement Helden Magazine

Een Helden Magazine proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit tijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Helden Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je een vriend(in) verrassen? Geef een abonnement Helden Magazine cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Helden Magazine proefabonnement

  • 5x per jaar Helden Magazine als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Veel voordeliger dan los kopen
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


Helden Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Helden Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Helden Magazine klantenservice