Helden Magazine abonnementen

Met een Helden Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 22% korting op de winkelprijs. Ontvang 5x per jaar dit stijlvolle, sportieve tijdschrift. In dit magazine ontdek je 'de mens achter de sporter'. In exclusieve interviews en prachtige fotoreportages krijg je échte verhaal. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Helden Magazine cadeauabonnement onderaan.


€24,99 26,97
3 nummers
7% korting

€37,99 44,95
5 nummers
15% korting

€69,99 89,90
10 nummers
22% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Helden Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€24,99 26,97
3 nummers
7% korting

€37,99 44,95
5 nummers
15% korting

€69,99 89,90
10 nummers
22% korting

Laatste reviews

  • marc

mooi, dik tijdschrift

  • Jaap

Echt een mooi blad met scherpe fotos en goede interviews.

Over Helden Magazine

In Helden Magazine delen kampioenen hun geheimen en vertellen topsporters wat ze op het hart hebben. De bekende redacteuren komt bij de topsporters en hun familie over de vloer en laat ze van hun onbekende kant zien. In exclusieve interviews leer je de mens achter de topsporter kennen en krijg je alle achtergrondinformatie bij onthullingen en schandalen.

In elk nummer van Helden Magazine vind je interviews met grote kampioenen uit de sport- en voetbalwereld, verrassende en exclusieve fotoreportages, een beschrijving van de lifestyle van de topsporters en vaste columns.

Helden Magazine digitaal lezen

Met een abonnement op Helden Magazine ontvang je elk nummer op papier én digitaal. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder internetverbinding.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op Helden Magazine? Dat kan. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. Er is al een Helden Magazine cadeauabonnement vanaf €24,99.

Helden Magazine verschijnt 5x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Helden Magazine abonnement. En profiteer van tot 22% korting op de winkelprijs.