Helden Magazine abonnementen

Helden Magazine is hét tijdschrift voor inspirerende verhalen uit de sportwereld. In elke uitgave vind je diepgaande interviews met topsporters, indrukwekkende reportages en persoonlijke verhalen die je raken. Of je nu een sportliefhebber bent of op zoek bent naar motivatie, Helden Magazine biedt je de perfecte mix van informatie en inspiratie.

Blijf up-to-date met de laatste prestaties en ontdek de mensen achter de medailles. Met Helden Magazine beleef je de hoogte- en dieptepunten van sport op een intieme en inspirerende manier.


€24,99 26,25
3 nummers
5% korting

€37,99 43,75
5 nummers
13% korting

€69,99 87,50
10 nummers
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Helden Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€24,99 26,25
3 nummers
5% korting

€39,99 43,75
5 nummers
13% korting

Laatste reviews

  • marc

mooi, dik tijdschrift

  • Jaap

Echt een mooi blad met scherpe fotos en goede interviews.

Over Helden Magazine

In Helden Magazine delen kampioenen hun geheimen en vertellen topsporters wat ze op het hart hebben. De bekende redacteuren komt bij de topsporters en hun familie over de vloer en laat ze van hun onbekende kant zien. In exclusieve interviews leer je de mens achter de topsporter kennen en krijg je alle achtergrondinformatie bij onthullingen en schandalen.

In elk nummer van Helden Magazine vind je interviews met grote kampioenen uit de sport- en voetbalwereld, verrassende en exclusieve fotoreportages, een beschrijving van de lifestyle van de topsporters en vaste columns.

Helden Magazine digitaal lezen

Abonnees van Helden Magazine ontvangen alle nummers op papier en digitaal. In de app bekeken edities blijven daarna offline in te zien.

Wil je een ander verrassen met een tijdelijk abonnement op Helden Magazine? Dat is mogelijk. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Helden Magazine cadeauabonnement vanaf €24,99.

Helden Magazine verschijnt 5x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Helden Magazine abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 20% voordeliger uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.