Genoeg abonnementen

Met een Genoeg proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Genoeg cadeauabonnement onderaan.


€12,50 15,90
2 nummers
21% korting

€19,95 31,80
4 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Genoeg cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,50 15,90
2 nummers
21% korting

€19,95 31,80
4 nummers
37% korting

Laatste reviews

Over Genoeg

Kom meer te weten over hoe jij weinig kunt bezitten, maar rijk kunt leven met praktische tips. Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van duurzaam leven. En profiteer van abonnee voordelen en doe mee aan leuke acties. (Genoeg wordt gedrukt op duurzaam papier.)

Het is ook mogelijk om een abonnement op Genoeg cadeau te doen. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. En er is al een Genoeg cadeauabonnement vanaf €12,50.

Genoeg verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Genoeg abonnement. En profiteer van tot 37% korting op de losse verkoopprijs.