Groener Wonen abonnementen

Met een Groener Wonen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 22% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die comfortabel en duurzaam wil leven en wonen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Groener Wonen cadeauabonnement onderaan.


€24,95 31,80
4 nummers
22% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Groener Wonen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€24,95 31,80
4 nummers
22% korting

Laatste reviews

Over Groener Wonen

Groener Wonen is voor wie duurzaam wil wonen. In ieder nummer vindt u het laatste nieuws op het gebied van energiebesparing, isolatie, warmtepompen, zonnepanelen en veel meer. Het tijdschrift biedt naast informatie ook veel (woon)inspiratie en onverwachte praktische tips. Zo wordt er ook aandacht besteed aan de positieve invloed van kamerplanten op je gezondheid, duurzame vakanties in eigen land en verantwoorde mode en voeding.

Kortom, wil je gezond, comfortabel en duurzaam wonen en leven? Neem dan nu een abonnement op Groener Wonen.

Heb je een abonnement op Groener Wonen? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Groener Wonen ook digitaal lezen. Groener Wonen heeft een eigen app. In deze app kun je de digitale edities lezen. Download de app voor iOS of Android. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt onbeperkt toegang tot de nieuwste editie in de app. In de app gelezen nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Wil je een ander verrassen met een Groener Wonen abonnement? Dat kan. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn bezorgd. Er is al een Groener Wonen cadeauabonnement vanaf €23,50.

Groener Wonen verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Groener Wonen. En profiteer van tot 15% korting op de losse verkoopprijs.