Groener Wonen abonnementen

Met een Groener Wonen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 53% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die comfortabel en duurzaam wil leven en wonen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Groener Wonen cadeauabonnement onderaan.


€14,95 31,80
3 nummers Feestmaand aanbieding!
53% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Groener Wonen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 31,80
3 nummers Feestmaand aanbieding!
53% korting

Laatste reviews

Over Groener Wonen

Groener Wonen is voor wie duurzaam wil wonen. In ieder nummer vindt u het laatste nieuws op het gebied van energiebesparing, isolatie, warmtepompen, zonnepanelen en veel meer. Het tijdschrift biedt naast informatie ook veel (woon)inspiratie en onverwachte praktische tips. Zo wordt er ook aandacht besteed aan de positieve invloed van kamerplanten op je gezondheid, duurzame vakanties in eigen land en verantwoorde mode en voeding.

Kortom, wil je gezond, comfortabel en duurzaam wonen en leven? Neem dan nu een abonnement op Groener Wonen.

Heb je een abonnement op Groener Wonen? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Groener Wonen ook digitaal lezen. Groener Wonen heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale edities leest. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Installeer deze op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En lees alle nummers overal en altijd in de app. In de app gelezen nummers blijven daarna offline in te zien.

Het is ook mogelijk om Groener Wonen cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Groener Wonen cadeauabonnement vanaf €14,95.

Groener Wonen verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Groener Wonen. En profiteer van tot 53% korting op de losse verkoopprijs.