Groener Wonen abonnementen

Met een Groener Wonen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 15% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die comfortabel en duurzaam wil leven en wonen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Groener Wonen cadeauabonnement onderaan.


€23,50 27,80
1 jaar (4 nrs.)
15% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Groener Wonen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€23,50 27,80
1 jaar (4 nrs.)
15% korting

Laatste reviews

Over Groener Wonen

Groener Wonen is voor wie duurzaam wil wonen. In ieder nummer vindt u het laatste nieuws op het gebied van energiebesparing, isolatie, warmtepompen, zonnepanelen en veel meer. Het tijdschrift biedt naast informatie ook veel (woon)inspiratie en onverwachte praktische tips. Zo wordt er ook aandacht besteed aan de positieve invloed van kamerplanten op je gezondheid, duurzame vakanties in eigen land en verantwoorde mode en voeding.

Kortom, wil je gezond, comfortabel en duurzaam wonen en leven? Neem dan nu een abonnement op Groener Wonen.

Groener Wonen Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Groener Wonen. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Groener Wonen klantenservice