Tuinseizoen abonnementen

Met een Tuinseizoen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 50% korting op de winkelprijs. Hét tuinmagazine voor iedereen die graag de handen uit de mouwen steekt. Met in ieder nummer van dit mooie tijdschrift talloze tips voor de aanleg en het onderhoud van siertuinen, moestuinen, terrassen en vijvers. Als je jouw tuin wil upgraden vind je hier alle inspiratie en informatie die je nodig hebt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Tuinseizoen cadeauabonnement onderaan.


€14,95 27,80
5 maanden (4 nrs.) Stopt automatisch
48% korting

€17,50 34,75
6 maanden (5 nrs.)
50% korting

€49,95 69,50
1 jaar (10 nrs.)
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Tuinseizoen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 27,80
5 maanden (4 nrs.)
48% korting

€17,50 34,75
6 maanden (5 nrs.)
50% korting

€49,95 69,50
1 jaar (10 nrs.)
29% korting

Laatste reviews

  • Arno

Een gezellig blad voor tussendoor. Ik gebruik het vooral om ideeën over nieuwe planten op te doen. Ik zou meer tuinreviews in het blad willen zien van tuinen bij gewone huizen. Vaak wat oppervlakkig en met weinig diepgaande informatie. Eerlijk gezegd nogal veel vrouwelijke informatie, maar wellicht val ik net buiten de doelgroep.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Oppervlakkig

Over Tuinseizoen

Is jouw tuin en tuinieren ook jouw hobby? En geniet je van je tuin als deze er op zijn mooist bijligt? Dan is een abonnement TuinSeizoen voor jou bedoelt. Met een TuinSeizoen abonnement ontvangt je namelijk 10x per jaar inspiratie en vele tips voor uw tuin, vijver of terras.

Elk nummer staat vol met inspiratie door de mooiste tuinen van Nederland; groot en klein. En in ieder nummer leggen experts, zoals hoveniers, tuinarchitecten en kwekers uit hoe ook jij nog meer uit jouw tuin of terras kan halen. Met duidelijke stappenplannen, beschrijvingen van bloemen en planten, en alles geïllustreerd met duidelijk tekeningen en mooie foto's.

Met een Tuinseizoen abonnement ontvang je ook 2x per jaar de special TuinOntwerp; ideaal als je jouw eigen tuin (opnieuw) wil ontwerpen. Kortom, als je van tuin en tuinieren houdt, hou je van TuinSeizoen.


(inkijkexemplaar)

Tuinseizoen cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je een iemand die met zijn of haar handen in de aarde zit en echt kan genieten van een mooie tuin? Geef een abonnement Tuinseizoen cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Proefabonnement TuinSeizoen

Het tuinmagazine eerst vrijblijvend proberen? Kies dan voor een TuinSeizoen proefabonnement. Deze aanbiedingen zijn herkenbaar aan de vermelding 'stopt automatisch'.

En ken je iemand die ook van tuinen en tuinieren houdt? Geef dan een cadeauabonnement TuinSeizoen. Net als bij een proefabonnement stopt de bezorging bij een TuinSeizoen cadeauabonnement vanzelf.

Voordelen abonnement TuinSeizoen

  • 10x per jaar TuinSeizoen als in eerste in huis
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Veel voordeliger dan los kopen in de winkel

Tuinseizoen Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Tuinseizoen. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Tuinseizoen klantenservice