Tuinseizoen abonnementen

Met een Tuinseizoen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 1% korting op de winkelprijs. Hét tuinmagazine voor iedereen die graag de handen uit de mouwen steekt. Met in ieder nummer van dit mooie tijdschrift talloze tips voor de aanleg en het onderhoud van siertuinen, moestuinen, terrassen en vijvers. Als je jouw tuin wil upgraden vind je hier alle inspiratie en informatie die je nodig hebt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Tuinseizoen cadeauabonnement onderaan.


€32,50 31,80
5 nummers
 

€49,95 39,75
10 nummers
 

€79,00 79,50
20 nummers
1% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Tuinseizoen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€32,50 31,80
5 nummers
 

€49,95 39,75
10 nummers
 

€79,00 79,50
20 nummers
1% korting

Laatste reviews

  • Arno

Een gezellig blad voor tussendoor. Ik gebruik het vooral om ideeën over nieuwe planten op te doen. Ik zou meer tuinreviews in het blad willen zien van tuinen bij gewone huizen. Vaak wat oppervlakkig en met weinig diepgaande informatie. Eerlijk gezegd nogal veel vrouwelijke informatie, maar wellicht val ik net buiten de doelgroep.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Oppervlakkig

Over Tuinseizoen

Is jouw tuin en tuinieren ook jouw hobby? En geniet je van je tuin als deze er op zijn mooist bijligt? Dan is een abonnement TuinSeizoen voor jou bedoelt. Met een TuinSeizoen abonnement wordt alle inspiratie en de vele tips voor uw tuin, vijver of terras gratis thuisbezorgd.

Elk nummer staat vol met inspiratie door de mooiste tuinen van Nederland; groot en klein. En in ieder nummer leggen experts, zoals hoveniers, tuinarchitecten en kwekers uit hoe ook jij nog meer uit jouw tuin of terras kan halen. Met duidelijke stappenplannen, beschrijvingen van bloemen en planten, en alles geïllustreerd met duidelijk tekeningen en mooie foto's. Met een Tuinseizoen abonnement ontvang je bovendien automatisch de specials zoals TuinOntwerp. Kortom, als je van tuin en tuinieren houdt, hou je van TuinSeizoen.

Abonnees van Tuinseizoen ontvangen alle edities op papier en digitaal. Tuinseizoen heeft een eigen app. Hierin kun je de digitale edities inzien. Om het tijdschrift digitaal te lezen installeert je de iOS of Android app op jouw smartphone of tablet. Registreer jouw abonnement in de app. En lees alle edities 24/7 in de app. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna inzien zonder internetverbinding.

Wil je een ander verrassen met een tijdelijk abonnement op Tuinseizoen? Dat kan. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. En er is al een Tuinseizoen cadeauabonnement vanaf €32,50.

Tuinseizoen verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement.