Tuinseizoen abonnementen

Met een Tuinseizoen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 50% korting op de winkelprijs. Hét tuinmagazine voor iedereen die graag de handen uit de mouwen steekt. Met in ieder nummer van dit mooie tijdschrift talloze tips voor de aanleg en het onderhoud van siertuinen, moestuinen, terrassen en vijvers. Als je jouw tuin wil upgraden vind je hier alle inspiratie en informatie die je nodig hebt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Tuinseizoen cadeauabonnement onderaan.


€14,95 27,80
4 nummers Stopt automatisch
48% korting

€17,50 34,75
5 nummers
50% korting

€49,95 69,50
10 nummers
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Tuinseizoen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 27,80
4 nummers
48% korting

€17,50 34,75
5 nummers
50% korting

€49,95 69,50
10 nummers
29% korting

Laatste reviews

  • Arno

Een gezellig blad voor tussendoor. Ik gebruik het vooral om ideeën over nieuwe planten op te doen. Ik zou meer tuinreviews in het blad willen zien van tuinen bij gewone huizen. Vaak wat oppervlakkig en met weinig diepgaande informatie. Eerlijk gezegd nogal veel vrouwelijke informatie, maar wellicht val ik net buiten de doelgroep.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Oppervlakkig

Over Tuinseizoen

Is jouw tuin en tuinieren ook jouw hobby? En geniet je van je tuin als deze er op zijn mooist bijligt? Dan is een abonnement TuinSeizoen voor jou bedoelt. Met een TuinSeizoen abonnement wordt alle inspiratie en de vele tips voor uw tuin, vijver of terras gratis thuisbezorgd.

Elk nummer staat vol met inspiratie door de mooiste tuinen van Nederland; groot en klein. En in ieder nummer leggen experts, zoals hoveniers, tuinarchitecten en kwekers uit hoe ook jij nog meer uit jouw tuin of terras kan halen. Met duidelijke stappenplannen, beschrijvingen van bloemen en planten, en alles geïllustreerd met duidelijk tekeningen en mooie foto's. Met een Tuinseizoen abonnement ontvang je bovendien automatisch de specials zoals TuinOntwerp. Kortom, als je van tuin en tuinieren houdt, hou je van TuinSeizoen.

Heb je een abonnement op Tuinseizoen? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Tuinseizoen ook digitaal lezen. Tuinseizoen heeft hiervoor een eigen app. Hierin vindt je de digitale editie. Om het tijdschrift digitaal te lezen download je de app voor iOS of Android op jouw mobiel apparaat. Meld je eenmalig aan in de app. En lees het nieuwste nummer in de app. In de app bekeken edities zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Tuinseizoen proefabonnementen

Wil je Tuinseizoen eerst proberen? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je daarnaast van 48% korting op de winkelprijs. Er is al een Tuinseizoen proefabonnement voor €14,95.

Ken je iemand die Tuinseizoen met plezier zal lezen? Geef een Tuinseizoen abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. En er is al een Tuinseizoen cadeauabonnement vanaf €14,95.

Tuinseizoen verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Tuinseizoen abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 50% goedkoper uit dan in de winkel.