Tuinseizoen abonnementen

Voor iedereen die graag tijd doorbrengt in de tuin, is Tuinseizoen het perfecte tijdschrift. Elke editie zit vol met inspirerende artikelen, prachtige foto's en praktische tips om je tuin in topvorm te houden. Of je nu geïnteresseerd bent in bloemen, groentetuinen of tuinontwerp, Tuinseizoen biedt je de informatie en inspiratie die je nodig hebt.

Met Tuinseizoen leer je de beste technieken en krijg je advies van deskundigen om je tuinprojecten te laten slagen. Een onmisbaar blad voor elke tuinier die zijn of haar groene ruimte wil laten bloeien en gedijen.


€32,50 39,75
5 nummers
18% korting

€49,95 79,50
10 nummers
48% korting

€79,00 159,00
20 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Tuinseizoen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€32,50 39,75
5 nummers
18% korting

€49,95 79,50
10 nummers
48% korting

€79,00 159,00
20 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • Arno

Een gezellig blad voor tussendoor. Ik gebruik het vooral om ideeën over nieuwe planten op te doen. Ik zou meer tuinreviews in het blad willen zien van tuinen bij gewone huizen. Vaak wat oppervlakkig en met weinig diepgaande informatie. Eerlijk gezegd nogal veel vrouwelijke informatie, maar wellicht val ik net buiten de doelgroep.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Oppervlakkig

Over Tuinseizoen

Is jouw tuin en tuinieren ook jouw hobby? En geniet je van je tuin als deze er op zijn mooist bijligt? Dan is een abonnement TuinSeizoen voor jou bedoelt. Met een TuinSeizoen abonnement wordt alle inspiratie en de vele tips voor uw tuin, vijver of terras gratis thuisbezorgd.

Elk nummer staat vol met inspiratie door de mooiste tuinen van Nederland; groot en klein. En in ieder nummer leggen experts, zoals hoveniers, tuinarchitecten en kwekers uit hoe ook jij nog meer uit jouw tuin of terras kan halen. Met duidelijke stappenplannen, beschrijvingen van bloemen en planten, en alles geïllustreerd met duidelijk tekeningen en mooie foto's. Met een Tuinseizoen abonnement ontvang je bovendien automatisch de specials zoals TuinOntwerp. Kortom, als je van tuin en tuinieren houdt, hou je van TuinSeizoen.

Abonnees van Tuinseizoen ontvangen alle edities op papier en digitaal. Tuinseizoen heeft hiervoor een eigen app. In deze app kun je de digitale edities inzien. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Download deze op jouw smartphone of tablet. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt 24/7 toegang tot het nieuwste nummer in de app. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder internet.

Het is ook mogelijk om Tuinseizoen cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Tuinseizoen cadeauabonnement vanaf €32,50.

Tuinseizoen verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Tuinseizoen abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 50% voordeliger uit dan in de winkel.