Happy Handmade Living abonnementen

Met een Happy Handmade Living proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 26% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die van accessoires, mode, materialen en interieur houdt. En hier graag zelf dingen voor maakt. Ga aan de slag met allerlei eigentijdse zelfmaakprojecten. En profiteer van de kennis en ervaring van de redactie. Ieder nummer bevat vele de praktische tips en heldere stappenplannen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Happy Handmade Living cadeauabonnement onderaan.


€23,50 31,75
1 jaar (4 nrs.)
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Happy Handmade Living cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€23,50 31,75
1 jaar (4 nrs.)
26% korting

Laatste reviews

Over Happy Handmade Living

Met een Happy Handmade Living abonnement krijg je 4x per jaar dit sfeervolle en eigentijdse magazine thuisbezorgd. Het magazine wordt gemaakt voor en door creatieve mensen. En staat vol met tips en inspiratie op het gebied van mode, materialen en interieur.

Happy Handmade Living wordt gemaakt door de redactie van Landidee in samenwerking met blogger Lisanne Multem. Ieder nummer is van voor tot achter gevuld magazine met DIY inspiratie en ideeën, geïllustreerd met duidelijke tekeningen en prachtige foto's.

Dus ben jij graag creatief bezig? En wil je zelf mooie dingen toevoegen aan je garderobe en interieur? Bekijk dan de Happy Handmade Living aanbiedingen op deze pagina. En kies het abonnement dat het best bij je past.

Proefabonnement Happy Handmade Living

Nog niet overtuigd? Kies voor een Happy Handmade Living proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch - tenzij je net als anderen Happy Handmade Living gewoon wil blijven ontvangen. Dan zul je dat even moet aangeven.

Happy Handmade Living is ook heel leuk om te geven aan een creatieve vriendin. En, net als een proefabonnement, stopt de bezorging bij een Happy Handmade Living cadeauabonnement ook vanzelf.

Voordelen abonnement Happy Handmade Living

  • 4x per jaar Happy Handmade Living thuisbezorgd
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Veel voordeliger dan in de winkel

(inkijkexemplaar)

Happy Handmade Living Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Happy Handmade Living. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Happy Handmade Living klantenservice