Hart voor Dieren abonnementen

Met een Hart voor Dieren proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 58% korting op de winkelprijs. Het grootste magazine over onze favoriete huisdieren in de Nederland. Katten en honden in het bijzonder. In ieder nummer van dit hartverwarmende magazine vindt je praktische adviezen rondom voeding, training en verzorging, leuke persoonlijke verhalen, en mooie (foto)reportages. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Hart voor Dieren cadeauabonnement onderaan.


€14,95 29,70
6 nummers
50% korting

€25,00 59,40
12 nummers
58% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Hart voor Dieren cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 29,70
6 nummers
50% korting

€25,00 59,40
12 nummers
58% korting

Laatste reviews

  • Renee Pieterse de Groot

Mogen wel een aantal zogenaamde leuke foto,s minder. Foto's die bij een artikel horen vind ik beter.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Luzy

Een fijn blad voor de hele familie.

Over Hart voor Dieren

Hart voor Dieren is hét tijdschrift voor dierenliefhebbers. Iedere maand geniet je van prachtige reportages over dieren in en rondom het huis. Daarnaast krijg je tips van experts over de verzorging en opvoeding van jouw huisdier

Met een Hart voor Dieren abonnement profiteer je daarnaast van exclusieve aanbiedingen. Dus hou je van dieren en van voordeel? Kies dan voor een abonnement op Hart voor Dieren.

Abonnees van Hart voor Dieren ontvangen alle edities op papier en digitaal. Hart voor Dieren heeft een eigen app. In deze app leest je de digitale editie. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op jouw smartphone of tablet. Registreer jouw abonnement in de app. En lees waar en wanneer je maar wil in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals te lezen heb je geen internet meer nodig.

Wil je een ander verrassen met een Hart voor Dieren abonnement? Dat is mogelijk. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. Er is al een Hart voor Dieren cadeauabonnement vanaf €14,95.

Hart voor Dieren verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Hart voor Dieren abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 58% korting op de prijs in de winkel.