Hart voor Dieren abonnementen

Met een Hart voor Dieren proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 51% korting op de winkelprijs. Het grootste magazine over onze favoriete huisdieren in de Nederland. Katten en honden in het bijzonder. In ieder nummer van dit hartverwarmende magazine vindt je praktische adviezen rondom voeding, training en verzorging, leuke persoonlijke verhalen, en mooie (foto)reportages. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Hart voor Dieren cadeauabonnement onderaan.


€14,95 25,50
6 maanden (6 nrs.)
41% korting

€25,00 51,00
1 jaar (12 nrs.)
51% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Hart voor Dieren cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 25,50
6 maanden (6 nrs.)
41% korting

€25,00 51,00
1 jaar (12 nrs.)
51% korting

Laatste reviews

  • Renee Pieterse de Groot

Mogen wel een aantal zogenaamde leuke foto,s minder. Foto's die bij een artikel horen vind ik beter.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Luzy

Een fijn blad voor de hele familie.

Over Hart voor Dieren

Hart voor Dieren is hét tijdschrift voor dierenliefhebbers. Iedere maand geniet je van prachtige reportages over dieren in en rondom het huis. Daarnaast krijg je tips van experts over de verzorging en opvoeding van jouw huisdier

Met een Hart voor Dieren abonnement profiteer je daarnaast van exclusieve aanbiedingen. Dus hou je van dieren en van voordeel? Kies dan voor een abonnement op Hart voor Dieren.

Proefabonnement Hart voor Dieren

Een Hart voor Dieren proefabonnement is een perfecte manier om met korting en vrijblijvend kennis te maken met dit tijdschrift voor dierenliefhebbers. Proefabonnementen zijn herkenbaar aan de vermelding 'stopt automatisch'.

Een cadeauabonnement Hart voor Dieren stopt overigens ook altijd automatisch. Dus ken je een dierenliefhebber die binnenkort jarig? Geef dan een abonnement Hart voor Dieren cadeau.

Hart voor Dieren cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je een iemand die veel van dieren houdt? Geef een abonnement Hart voor Dieren cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Hart voor Dieren abonnement

  • 12x per jaar als eerste in huis
  • Exclusief voordeel voor abonnees
  • Inclusief digitaal lezen
  • Korting op de winkelprijs

(inkijkexemplaar)

Hart voor Dieren Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Hart voor Dieren. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Hart voor Dieren klantenservice