Hart voor Dieren abonnementen

Met een Hart voor Dieren proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 58% korting op de winkelprijs. Het grootste magazine over onze favoriete huisdieren in de Nederland. Katten en honden in het bijzonder. In ieder nummer van dit hartverwarmende magazine vindt je praktische adviezen rondom voeding, training en verzorging, leuke persoonlijke verhalen, en mooie (foto)reportages. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Hart voor Dieren cadeauabonnement onderaan.


€25,00 59,40
12 nummers
58% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Hart voor Dieren cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 59,40
12 nummers
58% korting

Laatste reviews

  • Renee Pieterse de Groot

Mogen wel een aantal zogenaamde leuke foto,s minder. Foto's die bij een artikel horen vind ik beter.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Luzy

Een fijn blad voor de hele familie.

Over Hart voor Dieren

Hart voor Dieren is hét tijdschrift voor dierenliefhebbers. Iedere maand geniet je van prachtige reportages over dieren in en rondom het huis. Daarnaast krijg je tips van experts over de verzorging en opvoeding van jouw huisdier

Met een Hart voor Dieren abonnement profiteer je daarnaast van exclusieve aanbiedingen. Dus hou je van dieren en van voordeel? Kies dan voor een abonnement op Hart voor Dieren.

Met een abonnement op Hart voor Dieren ontvang je iedere editie op papier én digitaal. Hart voor Dieren heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale editie kunt lezen. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op jouw smartphone of tablet. Registreer jouw abonnement in de app. En lees alle nummers waar en wanneer je maar wil in de app. In de app bewaarde edities blijven daarna offline in te zien.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Hart voor Dieren cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Hart voor Dieren cadeauabonnement vanaf €14,95.

Hart voor Dieren verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Hart voor Dieren abonnement. En profiteer van tot 58% korting op de losse verkoopprijs.