Hart voor Dieren abonnementen

Met een Hart voor Dieren proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 51% korting op de winkelprijs. Het grootste magazine over onze favoriete huisdieren in de Nederland. Katten en honden in het bijzonder. In ieder nummer van dit hartverwarmende magazine vindt je praktische adviezen rondom voeding, training en verzorging, leuke persoonlijke verhalen, en mooie (foto)reportages. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Hart voor Dieren cadeauabonnement onderaan.


€14,95 25,50
6 nummers
41% korting

€25,00 51,00
12 nummers
51% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Hart voor Dieren cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 25,50
6 nummers
41% korting

€25,00 51,00
12 nummers
51% korting

Laatste reviews

  • Renee Pieterse de Groot

Mogen wel een aantal zogenaamde leuke foto,s minder. Foto's die bij een artikel horen vind ik beter.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Luzy

Een fijn blad voor de hele familie.

Over Hart voor Dieren

Hart voor Dieren is hét tijdschrift voor dierenliefhebbers. Iedere maand geniet je van prachtige reportages over dieren in en rondom het huis. Daarnaast krijg je tips van experts over de verzorging en opvoeding van jouw huisdier

Met een Hart voor Dieren abonnement profiteer je daarnaast van exclusieve aanbiedingen. Dus hou je van dieren en van voordeel? Kies dan voor een abonnement op Hart voor Dieren.

Ben je abonnee van Hart voor Dieren? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Hart voor Dieren ook digitaal lezen. Hart voor Dieren heeft een eigen app waarin je de digitale edities kunt lezen. Om het tijdschrift digitaal te lezen download je de iOS of Android app op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En lees het nieuwste nummer overal en altijd in de app. In de app bekeken nummers blijven daarna offline in te zien.

Je kunt een abonnement op Hart voor Dieren ook cadeau doen. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Hart voor Dieren cadeauabonnement vanaf €14,95.

Hart voor Dieren verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Hart voor Dieren abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 51% korting op de winkelprijs.