Onze Hond abonnementen

Met een Onze Hond proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 24% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Onze Hond cadeauabonnement onderaan.

Onze Hond staat boordevol nieuws en wetenswaardigheden over honden.


€93,00 99,50
10 nummers
7% korting

€152,50 199,00
20 nummers
24% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Onze Hond cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€93,00 99,50
10 nummers
7% korting

€152,50 199,00
20 nummers
24% korting

Laatste reviews

  • Frans

Interessante en leerzame onderwerpen

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Onze Hond

Het maandelijkse magazine Onze Hond staat boordevol nieuws en wetenswaardigheden over honden. In het maandelijkse magazine Onze Hond lees je alles over honden. Met prachtige full color foto's en interessante reportages.

Je leest alles over de nieuwste trainingsmethoden, de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op medisch gebied. Maar ook spraakmakende reportages over verschillende takken van de hondensport, uitgebreide rasprofielen en interviews met bekende Nederlanders over hun hond. Haal inspiratie uit de professionele adviezen over de opvoeding van jouw hond. En volg de uitslagen van laatste wedstrijden en tentoonstellingen.

Met een abonnement op Onze Hond ontvang je elk nummer op papier én digitaal. Onze Hond heeft hiervoor een eigen app. In deze app kun je de digitale edities lezen. Installeer de app voor iOS of Android. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt 24/7 online toegang tot alle nummers in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals te lezen heb je geen internet meer nodig.

Het is ook mogelijk om Onze Hond cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Onze Hond cadeauabonnement vanaf €93,00.

Onze Hond verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Onze Hond abonnement. En profiteer van tot 24% korting op de winkelprijs.