Onze Hond abonnementen

Met een Onze Hond proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 24% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Onze Hond cadeauabonnement onderaan.

Onze Hond staat boordevol nieuws en wetenswaardigheden over honden.


€93,00 99,50
1 jaar
7% korting

€152,50 199,00
2 jaar
24% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Onze Hond cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€93,00 99,50
1 jaar
7% korting

€152,50 199,00
2 jaar
24% korting

Laatste reviews

  • Frans

Interessante en leerzame onderwerpen

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Onze Hond

Het maandelijkse magazine Onze Hond staat boordevol nieuws en wetenswaardigheden over honden. In het maandelijkse magazine Onze Hond lees je alles over honden. Met prachtige full color foto's en interessante reportages.

Je leest alles over de nieuwste trainingsmethoden, de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op medisch gebied. Maar ook spraakmakende reportages over verschillende takken van de hondensport, uitgebreide rasprofielen en interviews met bekende Nederlanders over hun hond. Haal inspiratie uit de professionele adviezen over de opvoeding van jouw hond. En volg de uitslagen van laatste wedstrijden en tentoonstellingen.

Abonnees van Onze Hond ontvangen alle edities op papier en digitaal. Onze Hond heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale nummers leest. Om het tijdschrift digitaal te lezen download je de iOS of Android app op jouw smartphone of tablet. Meld je eenmalig aan in de app. En je hebt onbeperkt toegang tot het nieuwste nummer in de app. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder internetverbinding.

Je kunt een Onze Hond abonnement ook cadeau doen. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Onze Hond cadeauabonnement vanaf €93,00.

Onze Hond verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Onze Hond. En profiteer van tot 24% korting op de winkelprijs.