Onze Hond abonnementen

Met een Onze Hond proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 24% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Onze Hond cadeauabonnement onderaan.

Onze Hond staat boordevol nieuws en wetenswaardigheden over honden.


€93,00 99,50
10 nummers
7% korting

€152,50 199,00
20 nummers
24% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Onze Hond cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€93,00 99,50
10 nummers
7% korting

€152,50 199,00
20 nummers
24% korting

Laatste reviews

  • Frans

Interessante en leerzame onderwerpen

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Onze Hond

Het maandelijkse magazine Onze Hond staat boordevol nieuws en wetenswaardigheden over honden. In het maandelijkse magazine Onze Hond lees je alles over honden. Met prachtige full color foto's en interessante reportages.

Je leest alles over de nieuwste trainingsmethoden, de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op medisch gebied. Maar ook spraakmakende reportages over verschillende takken van de hondensport, uitgebreide rasprofielen en interviews met bekende Nederlanders over hun hond. Haal inspiratie uit de professionele adviezen over de opvoeding van jouw hond. En volg de uitslagen van laatste wedstrijden en tentoonstellingen.

Heb je een abonnement op Onze Hond? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Onze Hond ook digitaal lezen. Onze Hond heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale edities leest. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Installeer deze op jouw mobiel apparaat. Registreer jouw abonnement in de app. En lees waar en wanneer je maar wil in de app. In de app gelezen nummers zijn daarna offline in te zien.

Wil je een ander verrassen met een tijdelijk Onze Hond abonnement? Dat kan. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Onze Hond cadeauabonnement vanaf €152,50.

Onze Hond verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Onze Hond abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 7% goedkoper uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.