De Levende Natuur abonnementen

Met een De Levende Natuur proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 63% korting op de winkelprijs. het Nederlands-Belgisch tijdschrift voor veldbiologie. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een De Levende Natuur cadeauabonnement onderaan.


€10,00 27,00
3 nummers Stopt automatisch
63% korting

€25,00 54,00
6 nummers
54% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op De Levende Natuur cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€10,00 27,00
3 nummers
63% korting

€25,00 54,00
6 nummers
54% korting

Laatste reviews

Over De Levende Natuur

De Levende Natuur is het Nederlands-Belgisch tijdschrift voor veldbiologie. Het werd in 1896 opgericht door Jac. P. Thijsse, Eli Heimans en Jasper Jaspers jr. en had toen als ondertitel Tijdschrift voor natuursport. In dit tijdschrift vind je de resultaten van nieuw wetenschappelijk onderzoek en artikelen over natuurbescherming, -beleid en -beheer.

Heb je een abonnement op De Levende Natuur? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je De Levende Natuur ook digitaal lezen. In de app bekeken nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

De Levende Natuur proefabonnementen

Met een proefabonnement op De Levende Natuur maak je vrijblijvend kennis met dit unieke magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Daarnaast profiteer je nu van 63% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een De Levende Natuur proefabonnement voor €10,00.

Ken je iemand die De Levende Natuur met plezier zal lezen? Geef een De Levende Natuur abonnement cadeau. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een De Levende Natuur cadeauabonnement vanaf €10,00.

De Levende Natuur verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een De Levende Natuur abonnement. En profiteer van tot 63% korting op de losse verkoopprijs.