De Levende Natuur abonnementen

Met een De Levende Natuur proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 54% korting op de winkelprijs. het Nederlands-Belgisch tijdschrift voor veldbiologie. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een De Levende Natuur cadeauabonnement onderaan.


€25,00 54,00
1 jaar (6 nrs.)
54% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op De Levende Natuur cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 54,00
1 jaar (6 nrs.)
54% korting

Laatste reviews

Over De Levende Natuur

De Levende Natuur is het Nederlands-Belgisch tijdschrift voor veldbiologie. Het werd in 1896 opgericht door Jac. P. Thijsse, Eli Heimans en Jasper Jaspers jr. en had toen als ondertitel Tijdschrift voor natuursport. In dit tijdschrift vind je de resultaten van nieuw wetenschappelijk onderzoek en artikelen over natuurbescherming, -beleid en -beheer.

De Levende Natuur Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van De Levende Natuur. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over De Levende Natuur klantenservice