De Levende Natuur abonnementen

Met een De Levende Natuur proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 54% korting op de winkelprijs. het Nederlands-Belgisch tijdschrift voor veldbiologie. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een De Levende Natuur cadeauabonnement onderaan.


€25,00 54,00
6 nummers
54% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op De Levende Natuur cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 54,00
6 nummers
54% korting

Laatste reviews

Over De Levende Natuur

De Levende Natuur is het Nederlands-Belgisch tijdschrift voor veldbiologie. Het werd in 1896 opgericht door Jac. P. Thijsse, Eli Heimans en Jasper Jaspers jr. en had toen als ondertitel Tijdschrift voor natuursport. In dit tijdschrift vind je de resultaten van nieuw wetenschappelijk onderzoek en artikelen over natuurbescherming, -beleid en -beheer.

Met een abonnement op De Levende Natuur ontvang je elke editie op papier én digitaal. Om eerder gedownloade nummers nogmaals in te zien heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Wil je een ander verrassen met een tijdelijk De Levende Natuur abonnement? Dat is mogelijk. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een De Levende Natuur cadeauabonnement vanaf €25.

De Levende Natuur verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op De Levende Natuur. En profiteer van tot 54% korting op de winkelprijs.