Libelle Specials abonnementen

In de fijne Specials van Libelle wordt in ieder nummer een onderwerp helemaal uitgediept. Altijd binnen één van de thema's Gezond & Gelukkig, Tuin & Zo, Living en Lekker.


€6,50 6,50per maand
1 jaar
 

€6,50 6,50per maand
2 jaar
 

€6,50 6,50per maand
2 jaar
 

Laatste reviews

Over Libelle Specials

Met een Libelle Specials abonnement geniet je van de allerleukste en mooiste Specials, waarin de redactie van Libelle de meest populaire onderwerpen van lezeressen belicht. Ontvang jij graag ook tips en inspiratie over gezondheid, tuin, wonen en eten? Neem dan een abonnement op Libelle Specials!

Libelle Specials worden 16 keer per jaar samengesteld door de redactie van het popualire weekblad Libelle. In iedere nummer wordt een van 4 meest thema’s belicht: Gezond & Gelukkig, Tuin & Zo, Living en Lekker. Dus lees je graag over hoe je gezond en gelukkig leeft, over tuintips en buitenleven, met wooninspiratie en heerlijke recepten? Dan is een abonnement op Libelle Specials iets voor jou!

Libelle Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Libelle Specials. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Libelle Specials klantenservice