Libelle Specials abonnementen

Met een Libelle Specials proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 3% korting op de winkelprijs. In de fijne Specials van Libelle wordt in ieder nummer een onderwerp helemaal uitgediept. Altijd binnen één van de thema's Gezond & Gelukkig, Tuin & Zo, Living en Lekker. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Libelle Specials cadeauabonnement onderaan.


€15,95 16,40
3 maanden (4 nrs.) Stopt automatisch
3% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Libelle Specials cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,95 16,40
3 maanden (4 nrs.)
3% korting

Laatste reviews

Over Libelle Specials

Met een Libelle Specials abonnement geniet je van de allerleukste en mooiste Specials, waarin de redactie van Libelle de meest populaire onderwerpen van lezeressen belicht. Ontvang jij graag ook tips en inspiratie over gezondheid, tuin, wonen en eten? Neem dan een abonnement op Libelle Specials!

Libelle Specials worden 16 keer per jaar samengesteld door de redactie van het popualire weekblad Libelle. In iedere nummer wordt een van 4 meest thema’s belicht: Gezond & Gelukkig, Tuin & Zo, Living en Lekker. Dus lees je graag over hoe je gezond en gelukkig leeft, over tuintips en buitenleven, met wooninspiratie en heerlijke recepten? Dan is een abonnement op Libelle Specials iets voor jou!

Libelle Specials digitaal lezen

Met een Libelle Specials abonnement lees je elk boek ook digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Libelle Specials digitaal lezen

Proefabonnement Libelle Specials

Een Libelle Specials proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met deze fijne themanummers. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Libelle Specials cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je een vriendin die van lezen houdt? Geef een abonnement Libelle Specials cadeau. Ze zal hier maandenlang plezier aan beleven. En na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Libelle Specials proefabonnement

  • 4 keer per kwartaal Libelle Specials als eerste in huis
  • Digitaal lezen via de app van Tijdschrift.nl
  • Exclusieve korting voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Libelle Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Libelle Specials. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Libelle Specials klantenservice