Liefde voor Brocante abonnementen

Met een Liefde voor Brocante proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 14% korting op de winkelprijs. De redactie van dit populaire woon- en lifestyle-magazine neemt je mee naar huizen, interieurs, winkels en markten om bij weg te dromen. Met fijne achtergrondverhalen, leuke columns en nog veel meer. Als je een fan bent van de brocante woonstijl, wordt dit tijdschrift voor jou gemaakt.


€7,75 8,99
1 nummer
14% korting

Laatste reviews

Over Liefde voor Brocante

Het tijdschrift Liefde voor Brocante is binnen korte tijd hét toonaangevende, internationale tijdschrift geworden voor liefhebbers van brocante. Boordevol prachtige binnenkijkers om bij weg te dromen, achtergrondverhalen, bijzondere verzamelingen, columns en nog veel meer over alles wat brocante te bieden heeft. Een magazine dat u simpelweg niet mag missen als u houdt van deze woonstijl.

Wil je iemand anders verrassen met een Liefde voor Brocante abonnement? Dat is mogelijk. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Liefde voor Brocante cadeauabonnement vanaf €29,99.

Liefde voor Brocante verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Liefde voor Brocante abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 7% voordeliger uit dan in de winkel.