Liefde voor Brocante abonnementen

Met een Liefde voor Brocante proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 16% korting op de winkelprijs. De redactie van dit populaire woon- en lifestyle-magazine neemt je mee naar huizen, interieurs, winkels en markten om bij weg te dromen. Met fijne achtergrondverhalen, leuke columns en nog veel meer. Als je een fan bent van de brocante woonstijl, wordt dit tijdschrift voor jou gemaakt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Liefde voor Brocante cadeauabonnement onderaan.


€39,95
1 jaar (4 nrs.) + boek G-Style
 

€26,95 31,96
1 jaar (4 nrs.)
16% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Liefde voor Brocante cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€26,95 31,96
1 jaar (4 nrs.)
16% korting

Laatste reviews

Over Liefde voor Brocante

Het tijdschrift Liefde voor Brocante is binnen korte tijd hét toonaangevende, internationale tijdschrift geworden voor liefhebbers van brocante. Boordevol prachtige binnenkijkers om bij weg te dromen, achtergrondverhalen, bijzondere verzamelingen, columns en nog veel meer over alles wat brocante te bieden heeft. Een magazine dat u simpelweg niet mag missen als u houdt van deze woonstijl.

Liefde voor Brocante Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Liefde voor Brocante. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Liefde voor Brocante klantenservice