Liefde voor Brocante abonnementen

Met een Liefde voor Brocante proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 14% korting op de winkelprijs. De redactie van dit populaire woon- en lifestyle-magazine neemt je mee naar huizen, interieurs, winkels en markten om bij weg te dromen. Met fijne achtergrondverhalen, leuke columns en nog veel meer. Als je een fan bent van de brocante woonstijl, wordt dit tijdschrift voor jou gemaakt.


€7,75 8,99
1 nummer
14% korting

Laatste reviews

Over Liefde voor Brocante

Het tijdschrift Liefde voor Brocante is binnen korte tijd hét toonaangevende, internationale tijdschrift geworden voor liefhebbers van brocante. Boordevol prachtige binnenkijkers om bij weg te dromen, achtergrondverhalen, bijzondere verzamelingen, columns en nog veel meer over alles wat brocante te bieden heeft. Een magazine dat u simpelweg niet mag missen als u houdt van deze woonstijl.

Liefde voor Brocante verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Liefde voor Brocante. En profiteer van tot 14% korting op de winkelprijs.