Nordic Magazine abonnementen

Met een Nordic Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 8% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Nordic Magazine cadeauabonnement onderaan.


€25,75 27,96
1 jaar (4 nrs.)
8% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nordic Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,75 27,96
1 jaar (4 nrs.)
8% korting

Laatste reviews

Over Nordic Magazine

Nordic Magazine is een kwartaaluitgave over Noord-Europa en de Oostzee-regio met onder andere reportages, interviews, boekbesprekingen, Noord-Europese producten en een agenda op het gebied van toerisme, life-style en cultuur.

Nordic Magazine besteedt ieder kwartaal aandacht aan actuele ontwikkelingen binnen Noord-Europa en de Oostzee-regio. Daarbij staan de komende seizoenen steeds centraal met een uitgebreide agenda van activiteiten op de meest uiteenlopende gebieden in deze regio.

Nordic magazine cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen stopt het abonnement automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch jij, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wil je een reislustig vriend(in) of familielid een cadeau geven waar zij maandenlang plezier van heeft? Geef een Nordic magazine abonnement cadeau.

Voordelen Nordic magazine abonnement

  • Nordic magazine altijd als eerste op de mat
  • Leuke acties en kortingen voor abonnees
  • Inclusief digitale edities

Nordic Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Nordic Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Nordic Magazine klantenservice