Nordic Magazine abonnementen

Met een Nordic Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 2% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Nordic Magazine cadeauabonnement onderaan.


€27,50 27,96
4 nummers
2% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nordic Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,50 27,96
4 nummers
2% korting

Laatste reviews

  • Anneke Zeinstra
Even weer dromen van de heerlijke vergezichten en de rust

Leuke weetjes mooie foto's en verhalen. en zo kom je weer op ideeën voor nu tochten naar Scandinavië.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Nordic Magazine

Nordic Magazine is een kwartaaluitgave over Noord-Europa en de Oostzee-regio met onder andere reportages, interviews, boekbesprekingen, Noord-Europese producten en een agenda op het gebied van toerisme, life-style en cultuur.

Nordic Magazine besteedt ieder kwartaal aandacht aan actuele ontwikkelingen binnen Noord-Europa en de Oostzee-regio. Daarbij staan de komende seizoenen steeds centraal met een uitgebreide agenda van activiteiten op de meest uiteenlopende gebieden in deze regio.

Abonnees van Nordic Magazine ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Nordic Magazine heeft een eigen app. In deze app vindt je de digitale editie. Om het tijdschrift online te lezen installeert je de app voor iOS of Android op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt altijd toegang tot de digitale editie in de app. Om eerder gedownloade edities nogmaals te lezen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Ken je iemand die Nordic Magazine met genoegen zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn ontvangen. Er is al een Nordic Magazine cadeauabonnement vanaf €27,50.

Nordic Magazine verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement.