Nordic Magazine abonnementen

Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Nordic Magazine cadeauabonnement onderaan.


€28,50 28,50
4 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nordic Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€28,50 28,50
4 nummers
 

Laatste reviews

  • Guido
Het tijdschrift om enthousiast te blijven over Scandinavië

In leuke afwisselende verhalen wordt er verteld over de prachtige Scandinavische gebieden. Ruimte, rust, natuur en vriendelijke mensen. Van heel basic tot luxe, voor elk wat wils van jong tot oud en van reizen alleen tot fijne gezinsreizen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Anneke Zeinstra
Even weer dromen van de heerlijke vergezichten en de rust

Leuke weetjes mooie foto's en verhalen. en zo kom je weer op ideeën voor nu tochten naar Scandinavië.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Nordic Magazine

Nordic Magazine is een kwartaaluitgave over Noord-Europa en de Oostzee-regio met onder andere reportages, interviews, boekbesprekingen, Noord-Europese producten en een agenda op het gebied van toerisme, life-style en cultuur.

Nordic Magazine besteedt ieder kwartaal aandacht aan actuele ontwikkelingen binnen Noord-Europa en de Oostzee-regio. Daarbij staan de komende seizoenen steeds centraal met een uitgebreide agenda van activiteiten op de meest uiteenlopende gebieden in deze regio.

Met een abonnement op Nordic Magazine ontvang je elke editie op papier én digitaal. Nordic Magazine heeft een eigen app. In deze app leest je de digitale edities. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Koppel jouw abonnement in de app. En lees alle edities in de app. In de app bewaarde nummers blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Nordic Magazine cadeau te doen. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. En er is al een Nordic Magazine cadeauabonnement vanaf €27,50.

Nordic Magazine verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement.