Nordic Magazine abonnementen

Met een Nordic Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 2% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Nordic Magazine cadeauabonnement onderaan.


€27,50 27,96
4 nummers
2% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nordic Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,50 27,96
4 nummers
2% korting

Laatste reviews

  • Guido
Het tijdschrift om enthousiast te blijven over Scandinavië

In leuke afwisselende verhalen wordt er verteld over de prachtige Scandinavische gebieden. Ruimte, rust, natuur en vriendelijke mensen. Van heel basic tot luxe, voor elk wat wils van jong tot oud en van reizen alleen tot fijne gezinsreizen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Anneke Zeinstra
Even weer dromen van de heerlijke vergezichten en de rust

Leuke weetjes mooie foto's en verhalen. en zo kom je weer op ideeën voor nu tochten naar Scandinavië.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Nordic Magazine

Nordic Magazine is een kwartaaluitgave over Noord-Europa en de Oostzee-regio met onder andere reportages, interviews, boekbesprekingen, Noord-Europese producten en een agenda op het gebied van toerisme, life-style en cultuur.

Nordic Magazine besteedt ieder kwartaal aandacht aan actuele ontwikkelingen binnen Noord-Europa en de Oostzee-regio. Daarbij staan de komende seizoenen steeds centraal met een uitgebreide agenda van activiteiten op de meest uiteenlopende gebieden in deze regio.

Ben je abonnee van Nordic Magazine? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Nordic Magazine ook digitaal lezen. Nordic Magazine heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale nummers leest. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Installeer deze op jouw mobiel apparaat. Meld je eenmalig aan in de app. En lees alle nummers 24/7 in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals te openen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op Nordic Magazine? Dat kan. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. En er is al een Nordic Magazine cadeauabonnement vanaf €27,50.

Nordic Magazine verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement.