Prive abonnementen

Met een Prive proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 64% korting op de winkelprijs.


€6,50 15,00per maand
1 jaar (52 nrs.)
57% korting

€5,50 15,00per maand
2 jaar (104 nrs.)
64% korting

€5,50 15,00per maand
3 jaar (156 nrs.)
64% korting

Laatste reviews

  • JohnyBeGood

Als je je dan toch laat verleiden om n Glossy-blad wekelijks te lezen met daarin meer de details van de BN-ers, dan vind ik Prive meer aanspreken dan de andere bladen. En. mijn dochter wil de Prive met name wel ff inlezen.

  • Lianne van Es

ik lees Prive graag op de camping, wanneer ik niks te doen heb lekker in het zonnetje. Lees het blad graag omdat het goed betaalbaar is, althans de proefabonnementen, en er niet overdreven stukken instaan zoals in de weekend en de story waarbij je als je ze leest al het gevoel krijgt van dit is pure onzin. Bovendien ook altijd leuke stukken over het koningshuis.

  • neeltje

Prive hebben we al eens eerder kado gedaan en dat was heel goed bevallen. Voor verjaardag of kerst. Leuke artikelen van show-en andere onderwerpen. Altijd op tijd bezorgd via de post en ziet er mooi verzorgd uit.

  • Gerrie

Ik heb Prive gegeven als verjaardags kado voor mijn moeders verjaardag.

Over Prive

Privé biedt elke week meer dan 70 pagina's nieuws en onthullingen zoals alleen Privé dat kan. Dit is hét weekblad als je alles wil weten over wat er zich afspeelt in de wereld van de showbizz, het koningshuis en achter de hekken en deuren van de villa's van de Nederlandse jetset.

Voor het laatste nieuws over de showbizz, spraakmakende interviews en exclusieve foto's neem je dus een Privé abonnement. Privé opent deuren die voor anderen gesloten blijven.

Privé digitaal lezen

In de app van Privé voor Android en iOS leest je Privé digitaal. Zo heb je het laatste en eerdere nummers altijd bij de hand als je je smartphone of tablet bij je hebt.

Prive digitaal lezen in de app

Proefabonnement Privé

De uitgever biedt op dit moment helaas geen Privé proefabonnement aan. In plaats hiervan kun je kiezen voor een voordelig jaarabonnement. Deze kun je tot een maand voor afloop van actieperiode eenvoudig per e-mail opzeggen. Hierna wordt het abonnement voor onbepaalde tijd verlengd - nog steeds met een opzegtermijn van één maand.

Voordelen Privé abonnement

  • Wekelijks als eerste de Privé thuisbezorgd
  • Na de actieperiode eenvoudig maandelijks opzegbaar
  • Onbeperkt toegang tot de Privé app
  • Veel gemakkelijker en voordeliger dan los in de winkel

* Geldt alleen voor aanbiedingen met de vermelding "stopt automatisch" en voor De Groene cadeauabonnementen.

Prive Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Prive. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Prive klantenservice