Prive abonnementen

Met een Prive proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 64% korting op de winkelprijs.


€6,50 15,00per maand
1 jaar
57% korting

€5,50 15,00per maand
2 jaar
64% korting

€5,50 15,00per maand
3 jaar
64% korting

Laatste reviews

  • JohnyBeGood

Als je je dan toch laat verleiden om n Glossy-blad wekelijks te lezen met daarin meer de details van de BN-ers, dan vind ik Prive meer aanspreken dan de andere bladen. En. mijn dochter wil de Prive met name wel ff inlezen.

  • Lianne van Es

ik lees Prive graag op de camping, wanneer ik niks te doen heb lekker in het zonnetje. Lees het blad graag omdat het goed betaalbaar is, althans de proefabonnementen, en er niet overdreven stukken instaan zoals in de weekend en de story waarbij je als je ze leest al het gevoel krijgt van dit is pure onzin. Bovendien ook altijd leuke stukken over het koningshuis.

  • neeltje

Prive hebben we al eens eerder kado gedaan en dat was heel goed bevallen. Voor verjaardag of kerst. Leuke artikelen van show-en andere onderwerpen. Altijd op tijd bezorgd via de post en ziet er mooi verzorgd uit.

  • Gerrie

Ik heb Prive gegeven als verjaardags kado voor mijn moeders verjaardag.

Over Prive

Privé biedt elke week meer dan 70 pagina's nieuws en onthullingen zoals alleen Privé dat kan. Dit is hét weekblad als je alles wil weten over wat er zich afspeelt in de wereld van de showbizz, het koningshuis en achter de hekken en deuren van de villa's van de Nederlandse jetset.

Voor het laatste nieuws over de showbizz, spraakmakende interviews en exclusieve foto's neem je dus een Privé abonnement. Privé opent deuren die voor anderen gesloten blijven.

Prive digitaal lezen in de app

Als abonnee van Prive lees je alle nummers op papier én digitaal. Prive heeft een eigen app. Hierin kun je de digitale edities lezen. Installeer de app voor iOS of Android. Koppel jouw abonnement in de app. En lees het nieuwste nummer 24/7 in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals in te zien heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Prive verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Prive abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 64% korting op de winkelprijs.