Psychologie Magazine abonnementen

Met een Psychologie Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 25% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Psychologie Magazine cadeauabonnement onderaan.


€17,50 22,38
3 nummers Stopt automatisch
22% korting

€22,50 29,84
4 nummers Stopt automatisch
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Psychologie Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 22,38
3 nummers
22% korting

€22,50 29,84
4 nummers
25% korting

Laatste reviews

  • tevreden klant

Ik vind psychologie magazine een heel interessant blad!

  • anoniem

Psychologie Magazine is erg interessant en relevant voor mijn beroep. Het is leuk tijdverdrijf en er staan boeiende actualiteiten en dossiers in.

  • Eva

Heel fijn blad, interessante onderwerpen begrijpelijk uitgelegd. Ik lees hem graag in bad!

  • hdt

ik vind Psychologie Magazine een heel interessant blad met leuke onderwerpen tips en ideeën.

  • Carli

Abonnement Psychologie magazine aan familie cadeau gegeven. Ik weet dat zij het een leuk blad vindt.

  • Stephanie

IK vind het heel interessant om te lezen over het brein en hoe het werkt vooral over gedragsmodificatie lees ik graag.

  • Hiltje

Heel goed om nieuwe informatie en ontwikkelingen te verkrijgen.

  • Marleen

Ik heb een abonnement genomen op Psychologie Magazine omdat ik het gewoon een leuk blad vind.

Over Psychologie Magazine

Met een Psychologie Magazine abonnement heb je iedere maand een magazine in huis met echte psychologie voor de gewone mens. Je leest alles over gevoel en verstand, gezondheid en therapie, relaties en persoonlijkheid, maar ook werk en loopbaan en samenleving en cultuur. Leuke zelftests en grappige weet-dingetjes, gewoon omdat het leuk is. Psychologie Magazine is de balans tussen een populair en wetenschappelijk magazine, op een toegankelijke en frisse manier.

Abonnees van Psychologie Magazine ontvangen alle edities op papier en digitaal. In de app bewaarde nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Psychologie Magazine proefabonnementen

Wil je Psychologie Magazine eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, geniet je daarnaast van 25% korting. Een Psychologie Magazine proefabonnement is er al voor €17,50.

Het is ook mogelijk om Psychologie Magazine cadeau te doen. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Psychologie Magazine cadeauabonnement vanaf €17,50.

Psychologie Magazine verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Psychologie Magazine abonnement. En profiteer van tot 25% korting op de losse verkoopprijs.