Psychologie Magazine abonnementen

Met een Psychologie Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 22% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Psychologie Magazine cadeauabonnement onderaan.


€25,00 31,96
4 nummers Stopt automatisch
22% korting

€35,00 47,94
6 nummers
22% korting

€68,00 103,87
13 nummers
22% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Psychologie Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 31,96
4 nummers
22% korting

Laatste reviews

 • Han
Een fijn blad voor op de bank met een kop koffie

Maar daar is ook alles mee gezegd... Het blad viel mij nogal tegen. Het mist diepgang en blijft een beetje steken op het niveau van huis-, tuin- en keuken psychologie. Wel aangenaam om dode momenten mee op te vullen.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Oppervlakkig
 • Weinig verrassend
 • tevreden klant

Ik vind psychologie magazine een heel interessant blad!

 • anoniem

Psychologie Magazine is erg interessant en relevant voor mijn beroep. Het is leuk tijdverdrijf en er staan boeiende actualiteiten en dossiers in.

 • Eva

Heel fijn blad, interessante onderwerpen begrijpelijk uitgelegd. Ik lees hem graag in bad!

 • hdt

ik vind Psychologie Magazine een heel interessant blad met leuke onderwerpen tips en ideeën.

 • Carli

Abonnement Psychologie magazine aan familie cadeau gegeven. Ik weet dat zij het een leuk blad vindt.

 • Stephanie

IK vind het heel interessant om te lezen over het brein en hoe het werkt vooral over gedragsmodificatie lees ik graag.

 • Hiltje

Heel goed om nieuwe informatie en ontwikkelingen te verkrijgen.

 • Marleen

Ik heb een abonnement genomen op Psychologie Magazine omdat ik het gewoon een leuk blad vind.

Over Psychologie Magazine

Met een Psychologie Magazine abonnement heb je iedere maand een magazine in huis met echte psychologie voor de gewone mens. Je leest alles over gevoel en verstand, gezondheid en therapie, relaties en persoonlijkheid, maar ook werk en loopbaan en samenleving en cultuur. Leuke zelftests en grappige weet-dingetjes, gewoon omdat het leuk is. Psychologie Magazine is de balans tussen een populair en wetenschappelijk magazine, op een toegankelijke en frisse manier.

Als abonnee van Psychologie Magazine lees je alle edities op papier én op jouw smartphone en tablet.

Psychologie Magazine op Tijdschrift.nl

In de app bekeken edities zijn daarna offline in te zien.

Psychologie Magazine proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je voordelig kennis met dit bijzondere magazine. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen herken je aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, geniet je ook nog van 22% korting op de losse verkoopprijs. Een Psychologie Magazine proefabonnement is er al voor €25,00.

Ken je iemand die Psychologie Magazine met plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Er is al een Psychologie Magazine cadeauabonnement vanaf €25,00.

Psychologie Magazine verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Psychologie Magazine abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 22% voordeliger uit dan in de winkel.