Psychologie Magazine abonnementen

Met een Psychologie Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 25% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Psychologie Magazine cadeauabonnement onderaan.


€17,50 22,38
3 nummers Stopt automatisch
22% korting

€22,50 29,84
4 nummers Stopt automatisch
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Psychologie Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 22,38
3 nummers
22% korting

€22,50 29,84
4 nummers
25% korting

Laatste reviews

  • tevreden klant

Ik vind psychologie magazine een heel interessant blad!

  • anoniem

Psychologie Magazine is erg interessant en relevant voor mijn beroep. Het is leuk tijdverdrijf en er staan boeiende actualiteiten en dossiers in.

  • Eva

Heel fijn blad, interessante onderwerpen begrijpelijk uitgelegd. Ik lees hem graag in bad!

  • hdt

ik vind Psychologie Magazine een heel interessant blad met leuke onderwerpen tips en ideeën.

  • Carli

Abonnement Psychologie magazine aan familie cadeau gegeven. Ik weet dat zij het een leuk blad vindt.

  • Stephanie

IK vind het heel interessant om te lezen over het brein en hoe het werkt vooral over gedragsmodificatie lees ik graag.

  • Hiltje

Heel goed om nieuwe informatie en ontwikkelingen te verkrijgen.

  • Marleen

Ik heb een abonnement genomen op Psychologie Magazine omdat ik het gewoon een leuk blad vind.

Over Psychologie Magazine

Met een Psychologie Magazine abonnement heb je iedere maand een magazine in huis met echte psychologie voor de gewone mens. Je leest alles over gevoel en verstand, gezondheid en therapie, relaties en persoonlijkheid, maar ook werk en loopbaan en samenleving en cultuur. Leuke zelftests en grappige weet-dingetjes, gewoon omdat het leuk is. Psychologie Magazine is de balans tussen een populair en wetenschappelijk magazine, op een toegankelijke en frisse manier.

Abonnees van Psychologie Magazine ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder internetverbinding.

Psychologie Magazine proefabonnementen

Met een proefabonnement op Psychologie Magazine maak je voordelig kennis met dit unieke tijdschrift. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je nu van 25% korting op de losse verkoopprijs. Een Psychologie Magazine proefabonnement is er al voor €17,50.

Je kunt een Psychologie Magazine abonnement ook cadeau geven. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. En er is al een Psychologie Magazine cadeauabonnement vanaf €17,50.

Psychologie Magazine verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Psychologie Magazine abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 25% voordeliger uit dan in de winkel.