Saar Magazine abonnementen

Met een Saar Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 13% korting op de winkelprijs. Het leukste tijdschrift voor de hele jonge, vrolijke, fijne, leuke, frisse, slimme 50plus vrouw. Die dus wel al 50 is, maar nog lang niet achter de geraniums gaat zitten. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Saar Magazine cadeauabonnement onderaan.


€21,00 20,97
3 nummers
 

€43,94 48,93
7 nummers
10% korting

€85,00 97,86
14 nummers
13% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Saar Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,00 20,97
3 nummers
 

€43,94 48,93
7 nummers
10% korting

€85,00 97,86
14 nummers
13% korting

Laatste reviews

Over Saar Magazine

En dan word je 50 en vind jij dat je nog midden in het leven staat, maar blijkt je omgeving daar heel anders over te denken. Terwijl je nog druk aan het daten bent, keihard werkt, een startup begint en lekker vaak uit eten gaat, beginnen ze je op straat te zien als iemand die ‘oud’ is.

Even schrik je je kapot, maar dan besluit je: wat kan mij het schelen. Dan kun je naar Saar Magazine: voor vrouwen die 50+ zijn, maar nog lang niet dood.

Het is ook mogelijk om een Saar Magazine abonnement cadeau te geven. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. En er is al een Saar Magazine cadeauabonnement vanaf €21,00.

Saar Magazine verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Saar Magazine abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 13% korting op de winkelprijs.