Saar Magazine abonnementen

Met een Saar Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 23% korting op de winkelprijs. Het leukste tijdschrift voor de hele jonge, vrolijke, fijne, leuke, frisse, slimme 50plus vrouw. Die dus wel al 50 is, maar nog lang niet achter de geraniums gaat zitten. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Saar Magazine cadeauabonnement onderaan.


€17,50 17,94
6 maanden (3 nrs.)
3% korting

€29,95 35,94
1 jaar (6 nrs.)
17% korting

€55,50 71,88
2 jaar (12 nrs.)
23% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Saar Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 17,94
6 maanden (3 nrs.)
3% korting

€29,95 35,94
1 jaar (6 nrs.)
17% korting

€55,50 71,88
2 jaar (12 nrs.)
23% korting

Laatste reviews

Over Saar Magazine

En dan word je 50 en vind jij dat je nog midden in het leven staat, maar blijkt je omgeving daar heel anders over te denken. Terwijl je nog druk aan het daten bent, keihard werkt, een startup begint en lekker vaak uit eten gaat, beginnen ze je op straat te zien als iemand die ‘oud’ is.

Even schrik je je kapot, maar dan besluit je: wat kan mij het schelen. Dan kun je naar Saar Magazine: voor vrouwen die 50+ zijn, maar nog lang niet dood.

Saar Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Noch jij, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wil je een vriendin, die de 50 is gepasseerd maar nog graag lacht, onderneemt en actief bezig is, een leuk cadeau geven? Geef Saar Magazine.

Voordelen Saar Magazine abonnement

  • Tweewekelijks Saar Magazine als eerste op de mat
  • Voordeliger dan in de winkel

Saar Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Saar Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Saar Magazine klantenservice