SchildersVakkrant abonnementen

Met een SchildersVakkrant proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 17% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een SchildersVakkrant cadeauabonnement onderaan.


€59,95 66,30
5 nummers Stopt automatisch
17% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op SchildersVakkrant cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€59,95 66,30
5 nummers
17% korting

Laatste reviews

Over SchildersVakkrant

De redactie volgt het nieuws op de voet en analyseert trends en ontwikkelingen. Van vaktechniek tot wet- en regelgeving en van productinformatie tot personeelsbeleid. Daarnaast belicht SchildersVakkrant ontwikkelingen in ondernemerschap en geeft financiële of fiscale tips.

SchildersVakkrant proefabonnementen

Wil je SchildersVakkrant eerst zelf ervaren? Kies voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet noodzakelijk. Daarnaast profiteer je momenteel van 17% korting op de losse verkoopprijs. Een SchildersVakkrant proefabonnement is er al voor €59,95.

Je kunt een SchildersVakkrant abonnement ook cadeau geven. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een SchildersVakkrant cadeauabonnement vanaf €59,95.

SchildersVakkrant verschijnt 26x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op SchildersVakkrant. En profiteer van tot 17% korting op de winkelprijs.