SchildersVakkrant abonnementen

Met een SchildersVakkrant proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 17% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een SchildersVakkrant cadeauabonnement onderaan.


€59,95 66,30
5 nummers Stopt automatisch
17% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op SchildersVakkrant cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€59,95 66,30
5 nummers
17% korting

Laatste reviews

Over SchildersVakkrant

De redactie volgt het nieuws op de voet en analyseert trends en ontwikkelingen. Van vaktechniek tot wet- en regelgeving en van productinformatie tot personeelsbeleid. Daarnaast belicht SchildersVakkrant ontwikkelingen in ondernemerschap en geeft financiële of fiscale tips.

SchildersVakkrant proefabonnementen

Met een proefabonnement op SchildersVakkrant maak je voordelig kennis met dit bijzondere magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, geniet je ook nog van 17% korting op de winkelprijs. Er is al een SchildersVakkrant proefabonnement voor €59,95.

Ken je iemand die SchildersVakkrant met plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Er is al een SchildersVakkrant cadeauabonnement vanaf €59,95.

SchildersVakkrant verschijnt 26x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op SchildersVakkrant. En profiteer van tot 17% korting op de losse verkoopprijs.