SchildersVakkrant abonnementen

Met een SchildersVakkrant proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 17% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een SchildersVakkrant cadeauabonnement onderaan.


€59,95 66,30
5 nummers Stopt automatisch
17% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op SchildersVakkrant cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€59,95 66,30
5 nummers
17% korting

Laatste reviews

Over SchildersVakkrant

De redactie volgt het nieuws op de voet en analyseert trends en ontwikkelingen. Van vaktechniek tot wet- en regelgeving en van productinformatie tot personeelsbeleid. Daarnaast belicht SchildersVakkrant ontwikkelingen in ondernemerschap en geeft financiële of fiscale tips.

SchildersVakkrant proefabonnementen

Wil je SchildersVakkrant eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Daarnaast profiteer je nu van 17% korting op de winkelprijs. Een SchildersVakkrant proefabonnement is er al voor €59,95.

Het is ook mogelijk om een SchildersVakkrant abonnement cadeau te geven. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een SchildersVakkrant cadeauabonnement vanaf €59,95.

SchildersVakkrant verschijnt 26x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een SchildersVakkrant abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 17% goedkoper uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.