TENNiS Magazine abonnementen

Met een TENNiS Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 17% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een TENNiS Magazine cadeauabonnement onderaan.


€49,95 60,00
6 nummers
17% korting

€59,95 60,00
6 nummers + TennisDirect cadeaubon t.w.v. €15 onze keuze
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op TENNiS Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€49,95 60,00
6 nummers
17% korting

€59,95 60,00
6 nummers + TennisDirect cadeaubon t.w.v. €15
 

Laatste reviews

Over TENNiS Magazine

Graag op de hoogte van het laatste tennisnieuws? Neem dan een abonnement op TENNiS Magazine. In het TENNiS magazine vindt u alles over tennis: weetjes en voordeelacties, columns van kenners, achtergrondverhalen bij toernooien en interviews met professionele tennissers uit binnen en buitenland. U mist niet. TENNiS magazine wordt aangeraden door de KNLTB en worden gemaakt door tennissers voor tennissers.

Je kunt een abonnement op TENNiS Magazine ook cadeau doen. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. Er is al een TENNiS Magazine cadeauabonnement vanaf €49,95.

TENNiS Magazine verschijnt 7x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een TENNiS Magazine abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 17% voordeliger uit dan in de winkel.