TENNiS Magazine abonnementen

Met een TENNiS Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 17% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een TENNiS Magazine cadeauabonnement onderaan.


€49,95 60,00
1 jaar
17% korting

€59,95 60,00
1 jaar + TennisDirect cadeaubon t.w.v. €15
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op TENNiS Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€49,95 60,00
1 jaar
17% korting

€59,95 60,00
1 jaar + TennisDirect cadeaubon t.w.v. €15
 

Laatste reviews

Over TENNiS Magazine

Graag op de hoogte van het laatste tennisnieuws? Neem dan een abonnement op TENNiS Magazine. In het TENNiS magazine vindt u alles over tennis: weetjes en voordeelacties, columns van kenners, achtergrondverhalen bij toernooien en interviews met professionele tennissers uit binnen en buitenland. U mist niet. TENNiS magazine wordt aangeraden door de KNLTB en worden gemaakt door tennissers voor tennissers.

Het is ook mogelijk om TENNiS Magazine cadeau te doen. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. En er is al een TENNiS Magazine cadeauabonnement vanaf €49,95.

TENNiS Magazine verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een TENNiS Magazine abonnement. En profiteer van tot 17% korting op de winkelprijs.