TENNiS Magazine abonnementen

Met een TENNiS Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 24% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een TENNiS Magazine cadeauabonnement onderaan.


€39,95 52,15
1 jaar (7 nrs.)
24% korting

€49,95 52,15
1 jaar (7 nrs.) + TennisDirect cadeaubon t.w.v. €15 onze keuze
4% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op TENNiS Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€39,95 52,15
1 jaar (7 nrs.)
24% korting

€49,95 52,15
1 jaar (7 nrs.) + TennisDirect cadeaubon t.w.v. €15
4% korting

Laatste reviews

Over TENNiS Magazine

Graag op de hoogte van het laatste tennisnieuws? Neem dan een abonnement op TENNiS Magazine. In het TENNiS magazine vindt u alles over tennis: weetjes en voordeelacties, columns van kenners, achtergrondverhalen bij toernooien en interviews met professionele tennissers uit binnen en buitenland. U mist niet. TENNiS magazine wordt aangeraden door de KNLTB en worden gemaakt door tennissers voor tennissers.

TENNiS Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van TENNiS Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over TENNiS Magazine klantenservice