Golfers Magazine abonnementen

Met een Golfers Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 23% korting op de winkelprijs. Je ontvangt 10x per jaar hét tijdschrift voor de enthousiaste golfer die alles wil weten over zijn of haar sport. Met in iedere editie meer dan 100 pagina’s golfinformatie over techniek, materiaal, banen, wedstrijden en pro's. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Golfers Magazine cadeauabonnement onderaan.


€21,50 23,97
4 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
11% korting

€34,75 39,95
6 maanden (5 nrs.)
13% korting

€61,50 79,90
1 jaar (10 nrs.)
23% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Golfers Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,50 23,97
4 maanden (3 nrs.)
11% korting

€34,75 39,95
6 maanden (5 nrs.)
13% korting

€61,50 79,90
1 jaar (10 nrs.)
23% korting

Laatste reviews

 • A.Brouwer

Mooi en inhoudelijk goed magazine. Veelzijdige aspecten van de golfsport komen aan de orde. Prettig om te lezen. Afwisselende onderwerpen. Voor ieder wat wils.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Buck

Het is een leuk en interessant blad, echter er staan ontzettend veel advertenties in.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • JP van de W.

Het enige echte Nederlandse golfmagazine. Als je ook de Nederlandse topgolfers wil volgen is er geen alternatief.

Over Golfers Magazine

Golfers Magazine is tijdschrift voor de gepassioneerde golfer die alles wil weten over zijn sport. Nieuws en achtergronden komen uitgebreid aan bod, evenals interessante reportages, mooie golfreizen en natuurlijk alle ontwikkelingen op het gebied van de uitrusting.

Topgolfers van over de hele wereld geven instructies en tips. Zo kun je jouw handicap verlagen en jouw spelniveau verhogen.

Golfers Magazine digitaal lezen

Met een Golfers Magazine abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer/pijpermedia. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Golfers Magazine digitaal lezen

Proefabonnement Golfers Magazine

Een Golfers Magazine proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit golfmagazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Golfers Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je een golfvriend(in) verrassen? Geef een abonnement Golfers Magazine (en mogelijk een lagere handicap) cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Golfers Magazine proefabonnement

 • 10x per jaar Golfers Magazine als eerste in huis
 • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
 • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Golfers Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Golfers Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Golfers Magazine klantenservice