Golfers Magazine abonnementen

Abonneer je op hét tijdschrift voor de enthousiaste golfer die alles wil weten over zijn of haar sport. Met in iedere editie meer dan 100 pagina’s golfinformatie over techniek, materiaal, banen, wedstrijden en pro's. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Golfers Magazine cadeauabonnement onderaan.


€23,97 23,97
3 nummers
 

€39,95 39,95
6 maanden
 

€81,90 81,90
1 jaar
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Golfers Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€23,97 23,97
3 nummers
 

€39,95 39,95
6 maanden
 

€81,90 81,90
1 jaar
 

Laatste reviews

  • A.Brouwer

Mooi en inhoudelijk goed magazine. Veelzijdige aspecten van de golfsport komen aan de orde. Prettig om te lezen. Afwisselende onderwerpen. Voor ieder wat wils.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Buck

Het is een leuk en interessant blad, echter er staan ontzettend veel advertenties in.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • JP van de W.

Het enige echte Nederlandse golfmagazine. Als je ook de Nederlandse topgolfers wil volgen is er geen alternatief.

Over Golfers Magazine

Golfers Magazine is tijdschrift voor de gepassioneerde golfer die alles wil weten over zijn sport. Nieuws en achtergronden komen uitgebreid aan bod, evenals interessante reportages, mooie golfreizen en natuurlijk alle ontwikkelingen op het gebied van de uitrusting.

Topgolfers van over de hele wereld geven instructies en tips. Zo kun je jouw handicap verlagen en jouw spelniveau verhogen.

Golfers Magazine digitaal lezen

Als abonnee van Golfers Magazine lees je alle nummers op papier én digitaal. In de app bewaarde edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Het is ook mogelijk om een Golfers Magazine abonnement cadeau te doen. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. Er is al een Golfers Magazine cadeauabonnement vanaf €23,97.

Golfers Magazine verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement.