Golfers Magazine abonnementen

Met een Golfers Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 23% korting op de winkelprijs. Je ontvangt 10x per jaar hét tijdschrift voor de enthousiaste golfer die alles wil weten over zijn of haar sport. Met in iedere editie meer dan 100 pagina’s golfinformatie over techniek, materiaal, banen, wedstrijden en pro's. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Golfers Magazine cadeauabonnement onderaan.


€21,50 23,97
3 nummers Stopt automatisch
11% korting

€34,75 39,95
5 nummers
13% korting

€61,50 79,90
10 nummers
23% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Golfers Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,50 23,97
3 nummers
11% korting

€34,75 39,95
5 nummers
13% korting

€61,50 79,90
10 nummers
23% korting

Laatste reviews

  • A.Brouwer

Mooi en inhoudelijk goed magazine. Veelzijdige aspecten van de golfsport komen aan de orde. Prettig om te lezen. Afwisselende onderwerpen. Voor ieder wat wils.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Buck

Het is een leuk en interessant blad, echter er staan ontzettend veel advertenties in.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • JP van de W.

Het enige echte Nederlandse golfmagazine. Als je ook de Nederlandse topgolfers wil volgen is er geen alternatief.

Over Golfers Magazine

Golfers Magazine is tijdschrift voor de gepassioneerde golfer die alles wil weten over zijn sport. Nieuws en achtergronden komen uitgebreid aan bod, evenals interessante reportages, mooie golfreizen en natuurlijk alle ontwikkelingen op het gebied van de uitrusting.

Topgolfers van over de hele wereld geven instructies en tips. Zo kun je jouw handicap verlagen en jouw spelniveau verhogen.

Golfers Magazine digitaal lezen

Ben je abonnee van Golfers Magazine? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Golfers Magazine ook digitaal lezen. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder internet.

Golfers Magazine proefabonnementen

Wil je Golfers Magazine zelf ervaren? Kies voor een voordelig proefabonnement. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Als je nu voor een proefabonnement kiest, geniet je daarnaast van 11% korting. Een Golfers Magazine proefabonnement is er al voor €21,50.

Ken je iemand die Golfers Magazine met genoegen zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Er is al een Golfers Magazine cadeauabonnement vanaf €21,50.

Golfers Magazine verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Golfers Magazine abonnement. En profiteer van tot 23% korting op de losse verkoopprijs.