Motion Windsurf Magazine abonnementen

Met een Motion Windsurf Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 59% korting op de winkelprijs. Ontvang 4x per jaar de nieuwste editie van dit unieke tijdschrift over windsurfen. Het magazine voor iedere brandingsurfer, freestyler, recreatieve binnenwaterracer en leergierige beginneling.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
59% korting

€25,00 39,80
4 nummers
38% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

Laatste reviews

Over Motion Windsurf Magazine

Motion Windsurf Magazine staat voor alles wat de surfer beweegt. Met verschillende vaartechnieken, mooie verhalen, gave moves, inspirerende interviews, reportages van surfspots, reviews van nieuw materiaal en verslagen van grote evenementen. Alles begeleid met fantastische foto’s. Hét tijdschrift voor iedere windsurfer.

Motion Windsurf Magazine proefabonnementen

Met een proefabonnement op Motion Windsurf Magazine maak je vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, geniet je ook nog van 25% korting. Er is al een Motion Windsurf Magazine proefabonnement voor €15,00.

Motion Windsurf Magazine verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Motion Windsurf Magazine abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 59% korting op de prijs in de winkel.