Motion Windsurf Magazine abonnementen

Met een Motion Windsurf Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 59% korting op de winkelprijs. Ontvang 4x per jaar de nieuwste editie van dit unieke tijdschrift over windsurfen. Het magazine voor iedere brandingsurfer, freestyler, recreatieve binnenwaterracer en leergierige beginneling.


€15,00 19,90
6 maanden (2 nrs.) Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
9 maanden (3 nrs.)
59% korting

€25,00 39,80
1 jaar (4 nrs.)
38% korting

€36,00 59,70
1,5 jaar (6 nrs.)
40% korting

Laatste reviews

Over Motion Windsurf Magazine

Motion Windsurf Magazine staat voor alles wat de surfer beweegt. Met verschillende vaartechnieken, mooie verhalen, gave moves, inspirerende interviews, reportages van surfspots, reviews van nieuw materiaal en verslagen van grote evenementen. Alles begeleid met fantastische foto’s. Hét tijdschrift voor iedere windsurfer.

Proefabonnement Motion Windsurf Magazine

Een Motion proefabonnement is de perfecte manier om kennis te maken met dit uniek tijdschrift voor windsurfers. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.Voordelen Motion Windsurf Magazine proefabonnement

  • 4x per jaar het surfmagazine als eerste in huis
  • Met exclusieve abonneekorting
  • Inclusief digitaal lezen
  • Veel goedkoper dan los kopen

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Motion Windsurf Magazines Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Motion Windsurf Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Motion Windsurf Magazine klantenservice