Motion Windsurf Magazine abonnementen

Met een Motion Windsurf Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 59% korting op de winkelprijs. Ontvang 2x per jaar de nieuwste editie van dit unieke tijdschrift over windsurfen. Het magazine voor iedere brandingsurfer, freestyler, recreatieve binnenwaterracer en leergierige beginneling.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
59% korting

€25,00 39,80
4 nummers
38% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

Laatste reviews

Over Motion Windsurf Magazine

Motion Windsurf Magazine staat voor alles wat de surfer beweegt. Met verschillende vaartechnieken, mooie verhalen, gave moves, inspirerende interviews, reportages van surfspots, reviews van nieuw materiaal en verslagen van grote evenementen. Alles begeleid met fantastische foto’s. Hét tijdschrift voor iedere windsurfer.

Motion Windsurf Magazine proefabonnementen

Wil je Motion Windsurf Magazine proberen? Kies voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je van 25% korting. Een Motion Windsurf Magazine proefabonnement is er al voor €15,00.

Motion Windsurf Magazine verschijnt 2x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Motion Windsurf Magazine. En profiteer van tot 59% korting op de winkelprijs.