Griekenland Magazine abonnementen

Met een Griekenland Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 2% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift met de mooiste reisverhalen, fotoreportages, achtergrondartikelen uit Griekenland en Cyprus. Voor iedere reis naar het vaste land van Griekenland en de talloze eilanden vindt je in dit magazine alle inspiratie die je nodig hebt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Griekenland Magazine cadeauabonnement onderaan.


€27,50 27,96
4 nummers
2% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Griekenland Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,50 27,96
4 nummers
2% korting

Laatste reviews

Over Griekenland Magazine

Griekenland Magazine lees je om je voor te bereiden op een reis, terug te kijken op een heerlijke vakantie of gewoon te genieten van al het moois dat Griekenland en Cyprus te bieden hebben. Kortom, Griekenland beleef je in Griekenland Magazine.

Ben je abonnee van Griekenland Magazine? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Griekenland Magazine ook digitaal lezen. Griekenland Magazine heeft een eigen app. In deze app kun je de digitale edities inzien. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op jouw mobiel apparaat. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt 24/7 toegang tot de digitale editie in de app. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna inzien zonder internet.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Griekenland Magazine cadeau te geven. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Griekenland Magazine cadeauabonnement vanaf €27,50.

Griekenland Magazine verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement.