Griekenland Magazine abonnementen

Met een Griekenland Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 2% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift met de mooiste reisverhalen, fotoreportages, achtergrondartikelen uit Griekenland en Cyprus. Voor iedere reis naar het vaste land van Griekenland en de talloze eilanden vindt je in dit magazine alle inspiratie die je nodig hebt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Griekenland Magazine cadeauabonnement onderaan.


€28,50 28,50
4 nummers
2% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Griekenland Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€28,50 28,50
4 nummers
2% korting

Laatste reviews

Over Griekenland Magazine

Griekenland Magazine lees je om je voor te bereiden op een reis, terug te kijken op een heerlijke vakantie of gewoon te genieten van al het moois dat Griekenland en Cyprus te bieden hebben. Kortom, Griekenland beleef je in Griekenland Magazine.

Als abonnee van Griekenland Magazine lees je alle nummers op papier én online. Griekenland Magazine heeft een eigen app waarin je de digitale edities kunt lezen. Om het magazine digitaal te lezen installeert je de iOS of Android app op jouw smartphone of tablet. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt 24/7 toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. In de app gelezen edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Je kunt een abonnement op Griekenland Magazine ook cadeau geven. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Griekenland Magazine cadeauabonnement vanaf €27,50.

Griekenland Magazine verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement.