Griekenland Magazine abonnementen

Met een Griekenland Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 2% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift met de mooiste reisverhalen, fotoreportages, achtergrondartikelen uit Griekenland en Cyprus. Voor iedere reis naar het vaste land van Griekenland en de talloze eilanden vindt je in dit magazine alle inspiratie die je nodig hebt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Griekenland Magazine cadeauabonnement onderaan.


€27,50 27,96
4 nummers
2% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Griekenland Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,50 27,96
4 nummers
2% korting

Laatste reviews

Over Griekenland Magazine

Griekenland Magazine lees je om je voor te bereiden op een reis, terug te kijken op een heerlijke vakantie of gewoon te genieten van al het moois dat Griekenland en Cyprus te bieden hebben. Kortom, Griekenland beleef je in Griekenland Magazine.

Met een abonnement op Griekenland Magazine ontvang je elke editie op papier én digitaal. Griekenland Magazine heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale nummers leest. Download de app voor iOS of Android. Meld je eenmalig aan in de app. En je hebt onbeperkt online toegang tot alle nummers in de app. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna inzien zonder actieve internetverbinding.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op Griekenland Magazine? Dat kan. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn bezorgd. En er is al een Griekenland Magazine cadeauabonnement vanaf €27,50.

Griekenland Magazine verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement.