kM Magazine abonnementen

Met een kM Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 51% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een kM Magazine cadeauabonnement onderaan.


€9,50 18,26
2 nummers Stopt automatisch
48% korting

€17,95 36,52
4 nummers
51% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op kM Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,50 18,26
2 nummers
48% korting

€17,95 36,52
4 nummers
51% korting

Laatste reviews

Over kM Magazine

Sinds 1991 hét tijdschrift over kunst en materiaal. Mis niets: blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunst en materiaal. Kom erachter hoe materialen worden gemaakt, welke duurzame materialen er zijn en hoe je veiliger gebruik kunt maken van materialen.

In ieder nummer verschillende kunstwerken en het maakproces belicht. Interessant voor iedere kunstliefhebber, kunstenaar, vormgever of restaurator. Lees meer over het gebruik van ambachtelijke, vernieuwde en minder voor de hand liggende technieken. Leer hoe jij deze kunt inzetten voor jouw werk.

kM Magazine proefabonnementen

Wil je kM Magazine proberen? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen herken je aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Een kM Magazine proefabonnement is er al voor €9,50.

Ken je iemand die kM Magazine met genoegen zal lezen? Geef een kM Magazine abonnement cadeau. Een cadeauabonnement stopt automatisch wanneer alle edities zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een kM Magazine cadeauabonnement vanaf €9,50.

kM Magazine verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op kM Magazine. En profiteer van tot 51% korting op de winkelprijs.