vtwonen abonnementen

Met een vtwonen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 62% korting op de winkelprijs. Elk nummer van dit heerlijke woontijdschrift staat vol met het laatste op het gebied van wonen en lifestyle. Wil jij lekker wonen? Dan is dit magazine voor jou.


€11,99 31,50
3 nummers onze keuze Stopt automatisch
62% korting

€6,95 10,50per maand
1 jaar
34% korting

€6,50 10,50per maand
2 jaar
38% korting

€5,95 10,50per maand
3 jaar
44% korting

Laatste reviews

  • Lyda

Super

Over vtwonen

Met vtwonen haal je het grootste en meest veelzijdige woonblad van Nederland in huis. Ga je verhuizen, verbouwen of restylen? Neem dan nu een abonnement of proefabonnement op vtwonen. En ontvang maandelijks de laatste woon- en lifestyletrends, praktische woontips en haalbare zelfmaakideeën. De redactie en stylisten van vtwonen geven u alle wooninspiratie die u nodig heeft.

vtwonen digitaal lezen

Als abonnee van vtwonen lees je alle edities op papier én online. Om eerder gedownloade nummers nogmaals te lezen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

vtwonen proefabonnementen

Met een vtwonen proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit bijzondere tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Een vtwonen proefabonnement is er al voor €11,99.

vtwonen verschijnt 16x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een vtwonen abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 44% voordeliger uit dan in de winkel.