vtwonen abonnementen

Met een vtwonen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 58% korting op de winkelprijs. Elk nummer van dit heerlijke woontijdschrift staat vol met het laatste op het gebied van wonen en lifestyle. Wil jij lekker wonen? Dan is dit magazine voor jou.


€13,85 33,00
3 nummers Stopt automatisch
58% korting

€5,95 11,00per nummer
1 jaar + 2 gratis tickets voor dierentuin naar keuze
tijdelijk
46% korting

Laatste reviews

  • Lyda

Super

Over vtwonen

Met vtwonen haal je het grootste en meest veelzijdige woonblad van Nederland in huis. Ga je verhuizen, verbouwen of restylen? Neem dan nu een abonnement of proefabonnement op vtwonen. En ontvang maandelijks de laatste woon- en lifestyletrends, praktische woontips en haalbare zelfmaakideeën. De redactie en stylisten van vtwonen geven u alle wooninspiratie die u nodig heeft.

vtwonen digitaal lezen

Heb je een abonnement op vtwonen? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je vtwonen ook digitaal lezen. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder internet.

vtwonen proefabonnementen

Wil je vtwonen eerst proberen? Kies voor een voordelig proefabonnement. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je daarnaast van 58% korting op de losse verkoopprijs. Een vtwonen proefabonnement is er al voor €13,85.

vtwonen verschijnt 16x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een vtwonen abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 58% voordeliger uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.