vtwonen abonnementen

Met een vtwonen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 44% korting op de winkelprijs. Elk nummer van dit heerlijke woontijdschrift staat vol met het laatste op het gebied van wonen en lifestyle. Wil jij lekker wonen? Dan is dit magazine voor jou.


€11,99
3 maanden (3 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
 

€4,90 7,25per week
1 jaar
33% korting

€4,50 7,25per week
2 jaar
38% korting

€4,10 7,25per week
3 jaar
44% korting

Laatste reviews

  • Lyda

Super

Over vtwonen

Met vtwonen haal je het grootste en meest veelzijdige woonblad van Nederland in huis. Ga je verhuizen, verbouwen of restylen? Neem dan nu een abonnement of proefabonnement op vtwonen. En ontvang maandelijks de laatste woon- en lifestyletrends, praktische woontips en haalbare zelfmaakideeën. De redactie en stylisten van vtwonen geven u alle wooninspiratie die u nodig heeft.

vtwonen digitaal lezen

Met een vtwonen abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

vtwonen digitaal lezen

Proefabonnement vtwonen

Een vtwonen proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit woontijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

vtwonen cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus ken je een vriend(in) die gaat verbouwen of verhuizen? Geef een abonnement vtwonen (en meer woongeluk) cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen vtwonen proefabonnement

  • 15x per jaar vtwonen als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Exclusieve korting voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

vtwonen Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van vtwonen. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over vtwonen klantenservice