vtwonen abonnementen

Met een vtwonen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 62% korting op de winkelprijs. Elk nummer van dit heerlijke woontijdschrift staat vol met het laatste op het gebied van wonen en lifestyle. Wil jij lekker wonen? Dan is dit magazine voor jou.


€11,99 31,50
3 nummers onze keuze Stopt automatisch
62% korting

€7,50 11,25per maand
1 jaar
33% korting

€7,00 11,25per maand
2 jaar
38% korting

€6,50 11,25per maand
3 jaar
42% korting

Laatste reviews

  • Lyda

Super

Over vtwonen

Met vtwonen haal je het grootste en meest veelzijdige woonblad van Nederland in huis. Ga je verhuizen, verbouwen of restylen? Neem dan nu een abonnement of proefabonnement op vtwonen. En ontvang maandelijks de laatste woon- en lifestyletrends, praktische woontips en haalbare zelfmaakideeën. De redactie en stylisten van vtwonen geven u alle wooninspiratie die u nodig heeft.

vtwonen digitaal lezen

Abonnees van vtwonen ontvangen alle edities op papier en digitaal. Om eerder geopende nummers nogmaals te lezen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

vtwonen proefabonnementen

Wil je vtwonen proberen? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Er is al een vtwonen proefabonnement voor €11,99.

vtwonen verschijnt 16x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op vtwonen. En profiteer van tot 44% korting op de winkelprijs.