vtwonen abonnementen

Met een vtwonen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 57% korting op de winkelprijs. Elk nummer van dit heerlijke woontijdschrift staat vol met het laatste op het gebied van wonen en lifestyle. Wil jij lekker wonen? Dan is dit magazine voor jou.


€9,00 20,85
3 nummers Stopt automatisch
57% korting

€7,50 11,00per maand
1 jaar
33% korting

€8,95 13,56per maand
1 jaar incl. 4 vtwonen Specials
34% korting

€6,50 11,00per maand
3 jaar
42% korting

Laatste reviews

  • Lyda

Super

Over vtwonen

Met vtwonen haal je het grootste en meest veelzijdige woonblad van Nederland in huis. Ga je verhuizen, verbouwen of restylen? Neem dan nu een abonnement of proefabonnement op vtwonen. En ontvang maandelijks de laatste woon- en lifestyletrends, praktische woontips en haalbare zelfmaakideeën. De redactie en stylisten van vtwonen geven u alle wooninspiratie die u nodig heeft.

vtwonen digitaal lezen

Ben je abonnee van vtwonen? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je vtwonen ook digitaal lezen. In de app bewaarde nummers zijn daarna offline in te zien.

vtwonen proefabonnementen

Wil je vtwonen eerst proberen? Kies voor een voordelig proefabonnement. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 57% korting. Een vtwonen proefabonnement is er al voor €9,00.

vtwonen verschijnt 16x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op vtwonen. En profiteer van tot 57% korting op de losse verkoopprijs.