Residence abonnementen

Met een Residence proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 36% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Residence cadeauabonnement onderaan.


€40,00 58,50
4 nummers + 2x Residence Traveller
32% korting

€75,00 117,00
8 nummers + 4x Residence Traveller
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Residence cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€40,00 58,50
4 nummers + 2x Residence Traveller
32% korting

€75,00 117,00
8 nummers + 4x Residence Traveller
36% korting

Laatste reviews

  • Annelies

Prachtige fotos, mooie kleuren. Een goede inspiratie bron voor thuis!

  • tanja

Aangevaagd omdat dit abonnement op Residence het goedkoopste was en het abonnement gaat niet automatisch door! Iets wat ik zeer waardeer!

Over Residence

Onze waardering voor ons eigen huiselijk interieur groeit steeds meer. Het fungeert als onze dagelijkse toevluchtsoord en weerspiegelt onze individuele identiteit. Residence is het beste interieurmagazine van Nederland, waar je onconventionele inspiratie kunt vinden voor het ontwikkelen van je eigen unieke stijl.

Ontdek de huidige interieurtrends, verken de meest prachtige design hotspots, en leer van vakmensen en kunstenaars. Tien keer per jaar bieden we de allermooiste ideeën voor jouw eigen huis en presenteren we ook het meest exclusieve vastgoedaanbod op toplocaties.

Als abonnee van Residence lees je alle edities op papier én online. In de app gelezen nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op Residence? Dat kan. Een cadeauabonnement stopt automatisch wanneer alle edities zijn ontvangen. Er is al een Residence cadeauabonnement vanaf €40,00.

Residence verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Residence abonnement. En profiteer van tot 36% korting op de losse verkoopprijs.