Residence abonnementen

Met een Residence proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 26% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Residence cadeauabonnement onderaan.


€22,50 25,50
3 nummers
12% korting

€35,00 43,75
5 nummers
20% korting

€65,00 87,50
10 nummers
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Residence cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 25,50
3 nummers
12% korting

€35,00 43,75
5 nummers
20% korting

€65,00 87,50
10 nummers
26% korting

Laatste reviews

  • Annelies

Prachtige fotos, mooie kleuren. Een goede inspiratie bron voor thuis!

  • tanja

Aangevaagd omdat dit abonnement op Residence het goedkoopste was en het abonnement gaat niet automatisch door! Iets wat ik zeer waardeer!

Over Residence

Onze waardering voor ons eigen huiselijk interieur groeit steeds meer. Het fungeert als onze dagelijkse toevluchtsoord en weerspiegelt onze individuele identiteit. Residence is het beste interieurmagazine van Nederland, waar je onconventionele inspiratie kunt vinden voor het ontwikkelen van je eigen unieke stijl.

Ontdek de huidige interieurtrends, verken de meest prachtige design hotspots, en leer van vakmensen en kunstenaars. Tien keer per jaar bieden we de allermooiste ideeën voor jouw eigen huis en presenteren we ook het meest exclusieve vastgoedaanbod op toplocaties.

Heb je een abonnement op Residence? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Residence ook digitaal lezen. Om eerder gelezen edities nogmaals te openen heb je geen internet meer nodig.

Je kunt een abonnement op Residence ook cadeau doen. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. En er is al een Residence cadeauabonnement vanaf €22,50.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Residence. En profiteer van tot 26% korting op de winkelprijs.