Espanje abonnementen

Met een Espanje proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Hou je van Spanje? Dan hou je van Espanje magazine. Vol met inspiratie en tips voor iedereen die graag naar Spanje op vakantie gaat of er woont. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Espanje cadeauabonnement onderaan.


€12,50 15,90
2 nummers
22% korting

€23,50 31,80
4 nummers
26% korting

€20,00 31,80
4 nummers digitaal (geen papier)
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Espanje cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€26,95 31,80
4 nummers
16% korting

Laatste reviews

Over Espanje

Het magazine ESPANJE! is een heerlijk inspirerend tijdschrift over Spanje, de Spaanse taal en cultuur en vakantie in Spanje. Vier keer per jaar ontvang je automatisch honderd pagina’s tips om het prachtige land aan en achter de heerlijke zonnige stranden en beroemde toeristische trekpleisters te ontdekken.

Als abonnee van Espanje lees je alle edities op papier én online. Espanje heeft een eigen app waarin je de digitale edities kunt lezen. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op jouw mobiel apparaat. Registreer jouw abonnement in de app. En lees het nieuwste nummer 24/7 in de app. Om eerder gedownloade nummers nogmaals in te zien heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Je kunt een abonnement op Espanje ook cadeau geven. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Er is al een Espanje cadeauabonnement vanaf €26,95.

Espanje verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Espanje abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 38% goedkoper uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.