Espanje abonnementen

Met een Espanje proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 33% korting op de winkelprijs. Hou je van Spanje? Dan hou je van Espanje magazine. Vol met inspiratie en tips voor iedereen die graag naar Spanje op vakantie gaat of er woont. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Espanje cadeauabonnement onderaan.


€11,50 13,50
2 nummers
15% korting

€22,50 27,00
4 nummers onze keuze
19% korting

€18,00 27,00
4 nummers digitaal (geen papier)
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Espanje cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,95 27,00
4 nummers
18% korting

Laatste reviews

Over Espanje

Het magazine ESPANJE! is een heerlijk inspirerend tijdschrift over Spanje, de Spaanse taal en cultuur en vakantie in Spanje. Vier keer per jaar ontvang je automatisch honderd pagina’s tips om het prachtige land aan en achter de heerlijke zonnige stranden en beroemde toeristische trekpleisters te ontdekken.

Abonnees van Espanje ontvangen alle edities op papier en digitaal. Espanje heeft een eigen app. In deze app vindt je de digitale editie. Om het tijdschrift online te lezen download je de app voor iOS of Android op jouw smartphone of tablet. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt onbeperkt toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. In de app bekeken nummers zijn daarna offline in te zien.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Espanje cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Espanje cadeauabonnement vanaf €22,95.

Espanje verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Espanje abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 33% korting op de losse winkelprijs.