Espanje abonnementen

Met een Espanje proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 33% korting op de winkelprijs. Hou je van Spanje? Dan hou je van Espanje magazine. Vol met inspiratie en tips voor iedereen die graag naar Spanje op vakantie gaat of er woont. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Espanje cadeauabonnement onderaan.


€11,50 13,50
6 maanden (2 nrs.)
15% korting

€22,50 27,00
1 jaar (4 nrs.) onze keuze
19% korting

€18,00 27,00
1 jaar (4 nrs.) digitaal (geen papier)
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Espanje cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,95 27,00
1 jaar (4 nrs.)
18% korting

Laatste reviews

Over Espanje

Het magazine ESPANJE! is een heerlijk inspirerend tijdschrift over Spanje, de Spaanse taal en cultuur en vakantie in Spanje. Vier keer per jaar ontvang je automatisch honderd pagina’s tips om het prachtige land aan en achter de heerlijke zonnige stranden en beroemde toeristische trekpleisters te ontdekken.

Voordelen Espanje magazine abonnement

  • Ieder kwartaal Espanje magazine thuisbezorgd
  • Vol met tips voor onderweg, de Spaanse keuken, taal en cultuur
  • Altijd en overal gratis toegang tot de digitale edities
  • Exclusieve abonneevoordelen, kortingen en winacties
  • Vrijblijvend proberen*
  • Veel voordeliger dan in de winkel

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Espanje magazine cadeauabonnement

Bij cadeauabonnementen stopt het abonnement automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch jij, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wil je een Spanje-fan een leuk cadeau geven waar hij of zij nog heel lang plezier van heeft? Geef een Espanje magazine abonnement cadeau.

Espanje Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Espanje. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Espanje klantenservice