Espanje abonnementen

Espanje magazine is jouw gids voor alles wat met Spanje te maken heeft. Van de zonnige Costa’s tot de bruisende steden, elke editie biedt je een kijkje in het authentieke Spanje. Lees over de beste reisbestemmingen, traditionele recepten en culturele evenementen die je niet mag missen.

Met Espanje magazine krijg je de insider tips en inspirerende verhalen die je nodig hebt om je volgende reis naar Spanje onvergetelijk te maken. Ontdek de charme van dit prachtige land vanuit je luie stoel.


€14,95 15,90
2 nummers
22% korting

€24,95 31,80
4 nummers
26% korting

€20,00 31,80
4 nummers Digitaal (geen papier)
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Espanje cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€26,95 31,80
4 nummers
16% korting

€49,95 73,60
8 nummers
32% korting

Laatste reviews

Over Espanje

Het magazine ESPANJE! is een heerlijk inspirerend tijdschrift over Spanje, de Spaanse taal en cultuur en vakantie in Spanje. Vier keer per jaar ontvang je automatisch honderd pagina’s tips om het prachtige land aan en achter de heerlijke zonnige stranden en beroemde toeristische trekpleisters te ontdekken.

Als abonnee van Espanje lees je alle nummers op papier én op jouw smartphone en tablet. Espanje heeft een eigen app. In deze app leest je de digitale editie. Om het tijdschrift digitaal te lezen installeert je de iOS of Android app op jouw smartphone of tablet. Meld je eenmalig aan in de app. En je hebt altijd toegang tot de digitale editie in de app. In de app gelezen nummers blijven daarna offline in te zien.

Je kunt een abonnement op Espanje ook cadeau doen. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Er is al een Espanje cadeauabonnement vanaf €26,95. Klik hier om Espanje cadeau te geven.

Espanje verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Espanje abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 38% korting op de prijs in de winkel.