Espanje abonnementen

Met een Espanje proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Hou je van Spanje? Dan hou je van Espanje magazine. Vol met inspiratie en tips voor iedereen die graag naar Spanje op vakantie gaat of er woont. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Espanje cadeauabonnement onderaan.


€12,50 15,90
2 nummers
22% korting

€23,50 31,80
4 nummers onze keuze
26% korting

€20,00 31,80
4 nummers digitaal (geen papier)
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Espanje cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€26,95 31,80
4 nummers
16% korting

Laatste reviews

Over Espanje

Het magazine ESPANJE! is een heerlijk inspirerend tijdschrift over Spanje, de Spaanse taal en cultuur en vakantie in Spanje. Vier keer per jaar ontvang je automatisch honderd pagina’s tips om het prachtige land aan en achter de heerlijke zonnige stranden en beroemde toeristische trekpleisters te ontdekken.

Heb je een abonnement op Espanje? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Espanje ook digitaal lezen. Espanje heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale edities leest. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Installeer deze op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En lees alle nummers in de app. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder internetverbinding.

Het is ook mogelijk om een Espanje abonnement cadeau te doen. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Espanje cadeauabonnement vanaf €26,95.

Espanje verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Espanje abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 38% korting op de prijs in de winkel.