Women's Health abonnementen

Met een Women's Health proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 25% korting op de winkelprijs. De eerste glossy voor vrouwen met een sportieve levensstijl (of ambities in die richting) helpt je meer van het leven te genieten. Met inspirerende verhalen en praktische adviezen op het gebied van sport en voeding in iedere editie van dit mooie magazine. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Women's Health cadeauabonnement onderaan.


€14,99
3 nummers
 

€24,99 29,94
6 nummers
17% korting

€44,99 59,88
12 nummers
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Women's Health cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50
3 nummers
 

€25,00
5 nummers
 

€50,00 54,89
11 nummers
9% korting

Laatste reviews

 • Gerwinda

Het is een leuk blad waarin je veel kan lezen over sport en gezondheid. Elke x als hij weer op de mat valt, vind ik het heerlijk om hem te gaan lezen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Weinig verrassend
 • Niet goedkoop
 • Phyllis Verbunt

Mooie Layout, leuke artikelen, sportieve en gezonde inhoud. Mag wat meer info geven over een plantaardige leefwijze maar dat is een persoonlijke voorkeur.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Weinig verrassend
 • Niet goedkoop
 • Lieve

Eindelijk een blad voor sportieve vrouwen. Bravo Womens Health!

 • Lieve

Eindelijk een blad voor sportieve vrouwen. Bravo Womens Health!

 • Caroline p

Ik heb het pas een keer gekregen ik vind het wel een leuk tijdschrift, heb het met veel interesse gelezen!

 • C pelders

Een leuk informatief tijdschrift met interessante onderwerpen voor vrouwen die met deze tijd mee willen gaan en op de hoogte willen blijven van de beste informatieve ontwikkelingen van deze tijd Een toonblad een echte aanrader!

 • Karin

Eindelijk! Ik ben benieuwd.

Over Women's Health

Hou je van bewegen? Vind je goede voeding en een gezonde levensstijl belangrijk? En doe je soms niets liever dan lekker opkrullen op de bank met een mooi tijdschrift? Dan is Women's Health voor jou!

Womens Health helpt je gezonder, energieker, en met meer plezier door het leven te gaan. Met beauty, fashion, food en fitness tips zit je lekkerder in je vel, zonder veel moeite (tenzij je dat wil natuurlijk) en zonder dat dit meer geld kost.

Women's Fitness is voor hard core sporter die de puntjes op de i wil zetten, en voor de vrouw die gewoon gezonder en energieker leven. Met de juist keuzes en handvaten komt iedereen een stap verder.

Women's Health digitaal lezen

Als abonnee van Women's Health lees je alle nummers op papier én digitaal. In de app bekeken nummers blijven daarna offline in te zien.

Ken je iemand die Women's Health met genoegen zal lezen? Geef een abonnement op Women's Health cadeau. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn ontvangen. En er is al een Women's Health cadeauabonnement vanaf €17,50.

Women's Health verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Women's Health. En profiteer van tot 25% korting op de winkelprijs.