Herenhuis abonnementen

Met een Herenhuis proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 23% korting op de winkelprijs. Herenhuis is hét magazine over restauraties, lifestyle en onderhoud van historische panden. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Herenhuis cadeauabonnement onderaan.


€58,00 63,00
6 nummers
8% korting

€98,00 126,00
12 nummers
23% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Herenhuis cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€58,00 63,00
6 nummers
8% korting

€98,00 126,00
12 nummers
23% korting

Laatste reviews

  • sietsma

mooi tijdschrift over prachtige huizen.

Over Herenhuis

Het magazine Herenhuis staat vol handige informatie, leuke ideeën en praktische tips over het bewonen van een historisch pand. Dit mooie magazine is er voor een ieder die woont in een historisch waardevol en karakteristiek pand.

Heb je een abonnement op Herenhuis? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Herenhuis ook digitaal lezen. Herenhuis heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale edities kunt lezen. Installeer de app voor iOS of Android. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt onbeperkt online toegang tot de nieuwste editie in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals te lezen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Je kunt een Herenhuis abonnement ook cadeau doen. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. En er is al een Herenhuis cadeauabonnement vanaf €58,00.

Herenhuis verschijnt 90x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Herenhuis abonnement. En profiteer van tot 8% korting op de losse verkoopprijs.