Herenhuis abonnementen

Met een Herenhuis proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Herenhuis is hét magazine over restauraties, lifestyle en onderhoud van historische panden. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Herenhuis cadeauabonnement onderaan.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

  • sietsma

mooi tijdschrift over prachtige huizen.

Over Herenhuis

Het magazine Herenhuis staat vol handige informatie, leuke ideeën en praktische tips over het bewonen van een historisch pand. Dit mooie magazine is er voor een ieder die woont in een historisch waardevol en karakteristiek pand.

Met een abonnement op Herenhuis ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. Herenhuis heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale nummers kunt lezen. Om het magazine digitaal te lezen download je de app voor iOS of Android op jouw mobiel apparaat. Meld je eenmalig aan in de app. En je hebt onbeperkt toegang tot het nieuwste nummer in de app. In de app bewaarde edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Herenhuis cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. En er is al een Herenhuis cadeauabonnement vanaf €58,00.

Herenhuis verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Herenhuis. En profiteer van tot 23% korting op de winkelprijs.