Herenhuis abonnementen

Met een Herenhuis proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 23% korting op de winkelprijs. Herenhuis is hét magazine over restauraties, lifestyle en onderhoud van historische panden. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Herenhuis cadeauabonnement onderaan.


€58,00 63,00
6 nummers
8% korting

€98,00 126,00
12 nummers
23% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Herenhuis cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€58,00 63,00
6 nummers
8% korting

€98,00 126,00
12 nummers
23% korting

Laatste reviews

  • sietsma

mooi tijdschrift over prachtige huizen.

Over Herenhuis

Het magazine Herenhuis staat vol handige informatie, leuke ideeën en praktische tips over het bewonen van een historisch pand. Dit mooie magazine is er voor een ieder die woont in een historisch waardevol en karakteristiek pand.

Abonnees van Herenhuis ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Herenhuis heeft een eigen app. Hierin vindt je de digitale editie. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Registreer jouw abonnement in de app. En lees in de app. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder internet.

Wil je iemand anders verrassen met een Herenhuis abonnement? Dat is mogelijk. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. En er is al een Herenhuis cadeauabonnement vanaf €58,00.

Herenhuis verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Herenhuis. En profiteer van tot 23% korting op de winkelprijs.