Libelle Bookazine abonnementen

Met een Libelle Bookazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Lees 13 keer per jaar een bestseller of een onontdekte parel in de vorm van een fijn, handzaam tijdschrift. Veel eenvoudiger om overal mee te nemen. Je leest dus meer en gemakkelijker. Het magazine voor iedere liefhebber van boeken. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Libelle Bookazine cadeauabonnement onderaan.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

Over Libelle Bookazine

Is lezen ook jouw hobby? Dan is Libelle Bookazine het tijdschrift voor jou! Libelle Bookazines zijn namelijk boeken in de vorm van een tijdschrift.

De redactie van Libelle selecteert voor jou de mooiste titels. En verpakt ze in een mooi magazine. Veel handzamer en makkelijker mee te nemen dan een boek. En veel voordeliger. Niet overtuigd? Neem een proefabonnement en zie (cq. lees) voor jezelf.

Libelle Bookazine digitaal lezen

Met een Libelle Bookazine abonnement lees je elk boek ook digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Libelle Bookazine digitaal lezen

Proefabonnement Libelle Bookazine

Een Libelle Bookazine proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met deze boeken in tijdschriftvorm. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Libelle Bookazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je een vriendin die van lezen houdt? Geef een abonnement Libelle Bookazine cadeau. Ze zal hier maandenlang plezier aan beleven. En na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Libelle Bookazine proefabonnement

  • Iedere maand Libelle Bookazine als eerste in huis
  • Digitaal lezen via de app van Tijdschrift.nl
  • Exclusieve korting voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Libelle Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Libelle Bookazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Libelle Bookazine klantenservice