Libelle Bookazine abonnementen

Lees 13 keer per jaar een bestseller of een onontdekte parel in de vorm van een fijn, handzaam tijdschrift. Veel eenvoudiger om overal mee te nemen. Je leest dus meer en gemakkelijker. Het magazine voor iedere liefhebber van boeken.


€4,00 3,99per maand
1 jaar
 

€4,00 3,99per maand
2 jaar
 

€4,00 3,99per maand
3 jaar
 

Laatste reviews

Over Libelle Bookazine

Is lezen ook jouw hobby? Dan is Libelle Bookazine het tijdschrift voor jou! Libelle Bookazines zijn namelijk boeken in de vorm van een tijdschrift.

De redactie van Libelle selecteert voor jou de mooiste titels. En verpakt ze in een mooi magazine. Veel handzamer en makkelijker mee te nemen dan een boek. En veel voordeliger. Niet overtuigd? Neem een proefabonnement en zie (cq. lees) voor jezelf.

Heb je een abonnement op Libelle Bookazine? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Libelle Bookazine ook digitaal lezen. Om eerder gelezen nummers nogmaals te lezen heb je geen internet meer nodig.

Libelle Bookazine verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement.