Vriendin abonnementen

Met een Vriendin proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 21% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Vriendin cadeauabonnement onderaan.

Vriendin is echt zoals jij.


€9,95 10,60
4 weken (4 nrs.)
6% korting

€15,00 15,90
6 weken (6 nrs.)
6% korting

€35,00 42,40
16 weken (16 nrs.)
17% korting

€50,00 63,60
24 weken (24 nrs.)
21% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Vriendin cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,95 10,60
4 weken (4 nrs.)
6% korting

€15,00 15,90
6 weken (6 nrs.)
6% korting

€35,00 42,40
16 weken (16 nrs.)
17% korting

€50,00 63,60
24 weken (24 nrs.)
21% korting

Laatste reviews

  • Repelsteeltje
Elke week een feestje!

Fijn blad, over verschillende leeftijden voor een breed publiek.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Sho

Ik een Vriendin abonnement cadeau gedaan aan een vriendin. Zo maar voor de aardigheid. Zij leest graag vriendin en woont in het buitenland.

  • JH

Ik heb een vriendin Viendin cadeau gedaan omdat ik weet dat zij dit een leuk blad vindt.

  • Jo

Ik wilde een vriendin een tijdschrift als verjaardagskado geven. En ik vond het wel toepasselijk dat het het blad vriendin zou worden. Daarnaast is het een leuk tijdschrift en was het een mooie aanbieding.

Over Vriendin

Vriendin wordt gemaakt voor jou en jij voelt je thuis bij Vriendin. Iedere week lees je de mooiste persoonlijke verhalen die u raken, alles over relaties, beauty, mode, wonen en lekker koken. Interviews met bekende Nederlanders of andere Vriendin-lezeressen.

Zo schrijft Robert ten Brink over zijn gezin waarin met vijf dochters altijd wel iets opvallends gebeurt. Inmiddels heeft hij zijn eerste kleinzoon gekregen en is hij dus behalve vader ook grootvader. Tamar Kroon (pseudoniem) woont en werkt in Amsterdam. Ze is op zoek naar de ware, maar vooral naar zichzelf. In het kader van ‘samen komen we er wel uit’ kun je daarnaast op het Vriendin forum je dagelijkse problemen, strubbelingen en mooie momenten bespreken en advies van andere Vriendin-lezeressen raadplegen.

Tot slot biedt Vriendin u veel inspiratie voor gezellige uitjes en sportieve tripjes. Abonnees van Vriendin kunnen mee profiteren van speciale acties. Zo maakt je regelmatig kans op leuke kortingen en cadeaus. Vriendin. Echt. Zoals jij.

Vriendin Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Vriendin. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Vriendin klantenservice