Vriendin abonnementen

Met een Vriendin proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 31% korting op de winkelprijs. In dit weekblad delen Vriendin-lezeressen hun hoogte- en dieptepunten. Bieden andere lezeressen begrip, troost en advies. En geven experts en redactie tal van tips. Open, eerlijk en veilig. Dit is het magazine voor iedereen die niet bang is voor emoties. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Vriendin cadeauabonnement onderaan.


€15,00 18,10
5 nummers
6% korting

€22,50 28,96
8 nummers
22% korting

€35,00 47,06
13 nummers
26% korting

€50,00 72,40
20 nummers
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Vriendin cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 18,10
5 nummers
6% korting

€22,50 28,96
8 nummers
22% korting

€35,00 47,06
13 nummers
26% korting

€50,00 72,40
20 nummers
31% korting

Laatste reviews

 • Vriendinnen voor t leven
Vriendin is top

Alleen het abonnement van vriendin geef je aan je lieve vriendin!

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • Marissa Lenting
Heerlijk mijn momentje met mooie verhalen en een blad voor jong en oud

Ik kan maar 1x in de zoveel tijd een klein abonnementje nemen en als het lukt koop ik hem in de winkel. Ik vind het een heerlijk blad waar je altijd wel iets in vind waar je jezelf in kunt vinden of herkent. En waar leuke recepten in staan die makkelijk en goedkoop zijn. Het is gewoon een heerlijk blad waar je echt even lekker voor gaat zitten om echt van te genieten met een kop thee en iets lekkers.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Repelsteeltje
Elke week een feestje!

Fijn blad, over verschillende leeftijden voor een breed publiek.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Sho

Ik een Vriendin abonnement cadeau gedaan aan een vriendin. Zo maar voor de aardigheid. Zij leest graag vriendin en woont in het buitenland.

 • JH

Ik heb een vriendin Viendin cadeau gedaan omdat ik weet dat zij dit een leuk blad vindt.

 • Jo

Ik wilde een vriendin een tijdschrift als verjaardagskado geven. En ik vond het wel toepasselijk dat het het blad vriendin zou worden. Daarnaast is het een leuk tijdschrift en was het een mooie aanbieding.

Over Vriendin

Vriendin wordt gemaakt voor jou en jij voelt je thuis bij Vriendin. Iedere week lees je de mooiste persoonlijke verhalen die jou raken, alles over relaties, beauty, mode, wonen en lekker koken. Interviews met bekende Nederlanders of andere Vriendin-lezeressen.

In het kader van ‘samen komen we er wel uit’ kun je daarnaast op het Vriendin forum je dagelijkse problemen, strubbelingen en mooie momenten bespreken en advies van andere Vriendin-lezeressen raadplegen.

Tot slot biedt Vriendin veel inspiratie voor gezellige uitjes en sportieve tripjes. Abonnees van Vriendin kunnen mee profiteren van speciale acties. Zo maakt je regelmatig kans op leuke kortingen en cadeaus.

Als abonnee van Vriendin lees je alle edities op papier én online. Vriendin heeft hiervoor een eigen app. In deze app kun je de digitale edities lezen. Om het tijdschrift digitaal te lezen download je de app voor iOS of Android op jouw mobiel apparaat. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt altijd online toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder internet.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk Vriendin abonnement? Dat kan. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Vriendin cadeauabonnement vanaf €15,00.

Vriendin verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Vriendin. En profiteer van tot 31% korting op de losse verkoopprijs.