LINDA. abonnementen

Met een LINDA. proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Ontvang maandelijks de grootste vrouwenglossy van Nederland. Met in elk nummer van dit mooie magazine inspirerende en vaak aangrijpende verhalen, columns van o.a. Saskia Noort en de laatste modetips. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een LINDA. cadeauabonnement onderaan.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

  • Sunny

Moet het eerste blad nog ontvangen maar lees het al vanaf eerste uitgave, beste blad van NL!

  • Astrid

Kijk elke maand weer uit naar de nieuwe Linda en natuurlijk naar de editorial van Linda!

  • Linda

Linda = leuk!

  • Carolina

Dit is een heel leuk tijdschrift. Altijd leuke onderwerpen en goede interviews met interessante mensen. Jammer dat de Linda maar een keer in de maand komt!

Over LINDA.

Beauty & brains. Lef & liefde. Open & optimistisch. Sexy & slim. Direct & gedurfd. En nooit zonder humor. LINDA. is het grootste personality magazine van ons land.

In het prachtige magazine staat iedere maand een spraakmakend dubbelinterview, taboedoorbrekende verhalen, en rubrieken over beauty, mode, eten, tv, muziek, boeken en film. Tot slot kent het magazine een aantal populaire vaste columns waaronder die van Saskia Noort.

Als abonnee van LINDA. lees je alle edities op papier én op jouw smartphone en tablet. LINDA. heeft hiervoor een eigen app. In deze app leest je de digitale editie. Om het magazine online te lezen download je de app voor iOS of Android op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt altijd toegang tot de nieuwste editie in de app. In de app bekeken edities zijn daarna offline in te zien.

Het is ook mogelijk om een LINDA. abonnement cadeau te geven. Een cadeauabonnement stopt automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. Er is al een LINDA. cadeauabonnement vanaf €23,00.

LINDA. verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een LINDA. abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 25% goedkoper uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.