Margriet Extra abonnementen

Met een Margriet Extra proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 11% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Margriet Extra cadeauabonnement onderaan.

De specials van Margriet Extra staan helemaal in het teken van lekker en gezond leven.


€17,25 19,40
6 maanden (4 nrs.) Stopt automatisch
11% korting

€34,50 38,80
1 jaar (8 nrs.) Stopt automatisch
11% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Margriet Extra cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,25 19,40
6 maanden (4 nrs.)
11% korting

€34,50 38,80
1 jaar (8 nrs.)
11% korting

Laatste reviews

Over Margriet Extra

Margriet Extra staat 9 keer per jaar vol met praktische informatie over telkens een ander aspect van een gelukkig en gezond leven. In ieder nummer wordt één thema uitgediept op de eerlijke en positieve manier die je van Margriet gewend bent. Thema's als Slank, Gezond & Fit, Groen, Vakantie, Food, Wonen en Feest komen aan bod.

Ontvang je liever iedere week inspiratie van de redactie van Margriet? Neem dan een Margriet abonnement. En als je van puzzels houdt, is er Margriet Puzzelen.

Margriet Extra digitaal lezen

Met een Margriet Extra abonnement lees je iedere editie ook digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Margriet Extra digitaal lezen

Proefabonnement Margriet Extra

Een Margriet Extra proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit fijne tijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Margriet Extra cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je vriendin die dit een positieve tijdschrift kan gebruiken of verdient? Geef een abonnement Margriet Extra cadeau. Ze zal hier maandenlang plezier aan beleven. En na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement Margriet Extra

  • Iedere week Margriet Extra als eerste in huis
  • Ook Margriet Extra digitaal lezen
  • Vele exclusieve aanbiedingen en prijzen voor abonnees
  • Veel voordeliger dan los kopen in de winkel
  • De bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Margriet Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Margriet Extra. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Margriet Extra klantenservice