Margriet Extra abonnementen

Met een Margriet Extra proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 27% korting op de winkelprijs.

De specials van Margriet Extra staan helemaal in het teken van lekker en gezond leven.


€20,25 48,96per 6 maanden
1 jaar
17% korting

€19,13 48,96per 6 maanden
2 jaar
22% korting

€17,78 48,96per 6 maanden
3 jaar
27% korting

Laatste reviews

Over Margriet Extra

Margriet Extra staat 9 keer per jaar vol met praktische informatie over telkens een ander aspect van een gelukkig en gezond leven. In ieder nummer wordt één thema uitgediept op de eerlijke en positieve manier die je van Margriet gewend bent. Thema's als Slank, Gezond & Fit, Groen, Vakantie, Food, Wonen en Feest komen aan bod.

Ontvang je liever iedere week inspiratie van de redactie van Margriet? Neem dan een Margriet abonnement. En als je van puzzels houdt, is er Margriet Puzzelen.

Met een abonnement op Margriet Extra ontvang je iedere editie op papier én digitaal. In de app gelezen nummers blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Margriet Extra abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 27% korting op de prijs in de winkel.