Margriet Extra abonnementen

Met een Margriet Extra proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 27% korting op de winkelprijs.

De specials van Margriet Extra staan helemaal in het teken van lekker en gezond leven.


€4,50 5,44per nummer
1 jaar
17% korting

€4,25 5,44per nummer
2 jaar
22% korting

€3,95 5,44per nummer
3 jaar
27% korting

Laatste reviews

Over Margriet Extra

Margriet Extra staat 9 keer per jaar vol met praktische informatie over telkens een ander aspect van een gelukkig en gezond leven. In ieder nummer wordt één thema uitgediept op de eerlijke en positieve manier die je van Margriet gewend bent. Thema's als Slank, Gezond & Fit, Groen, Vakantie, Food, Wonen en Feest komen aan bod.

Ontvang je liever iedere week inspiratie van de redactie van Margriet? Neem dan een Margriet abonnement. En als je van puzzels houdt, is er Margriet Puzzelen.

Als abonnee van Margriet Extra lees je alle edities op papier én digitaal. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder actieve internetverbinding.

Margriet Extra verschijnt 9x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Margriet Extra abonnement. En profiteer van tot 27% korting op de losse verkoopprijs.