Onze Eigen Tuin abonnementen

Met een Onze Eigen Tuin proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 19% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Onze Eigen Tuin cadeauabonnement onderaan.


€32,60 40,00
4 nummers
19% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Onze Eigen Tuin cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€32,60 40,00
4 nummers
19% korting

Laatste reviews

  • Belle
Anders

Heerlijk blad voor jong en oud.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Onze Eigen Tuin

Het lijfmagazine voor de lezende tuiniers. Onze Eigen Tuin, al ruim 50 jaar, een informatief kwartaalmagazine met diepgaande verhalen over vormgeving en beplantingen van verschillende tuinen in Nederland. Ook komen er aspecten bij kijken zoals onderhoud, groenten en fruit, tuingeschiedenis en literatuur. OnzeEigenTuin draagt een blik uit op eigenzinnig en kritisch tuinieren, dit is hoe zij zich onderscheiden van andere bladen. Een tuinmagazine dat zich onderscheidt door deskundigheid en een eigen visie.

(inkijkexemplaar)

Het is ook mogelijk om Onze Eigen Tuin cadeau te doen. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. Er is al een Onze Eigen Tuin cadeauabonnement vanaf €32,60.

Onze Eigen Tuin verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Onze Eigen Tuin abonnement. En profiteer van tot 19% korting op de losse verkoopprijs.