OnzeEigenTuin abonnementen

Met een OnzeEigenTuin proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 20% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een OnzeEigenTuin cadeauabonnement onderaan.


€27,55 32,75
1 jaar (4 nrs.)
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op OnzeEigenTuin cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,55 32,75
1 jaar (4 nrs.)
20% korting

Laatste reviews

Over OnzeEigenTuin

Het lijfmagazine voor de lezende tuiniers. Onze Eigen Tuin, al ruim 50 jaar, een informatief kwartaalmagazine met diepgaande verhalen over vormgeving en beplantingen van verschillende tuinen in Nederland. Ook komen er aspecten bij kijken zoals onderhoud, groenten en fruit, tuingeschiedenis en literatuur. OnzeEigenTuin draagt een blik uit op eigenzinnig en kritisch tuinieren, dit is hoe zij zich onderscheiden van andere bladen. Een tuinmagazine dat zich onderscheidt door deskundigheid en een eigen visie.


(inkijkexemplaar)

OnzeEigenTuin Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van OnzeEigenTuin. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor OnzeEigenTuin:

De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.