Paleo Magazine abonnementen

Met een Paleo Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 0% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Paleo Magazine cadeauabonnement onderaan.


€23,95 23,95
1 jaar (4 nrs.)
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Paleo Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€23,95 23,95
1 jaar (4 nrs.)
 

Laatste reviews

Over Paleo Magazine

Houd je van lekker eten? Ben je zuinig op je gezondheid. Verlang je soms naar meer energie of kost het je moeite om op je streefgewicht te komen en te blijven? Maak dan kennis met Paleo Magazine.

Paleo Magazine is het eerste Nederlandse lifestyle op het gebied van paleo. Paleo Magazine laat je zien hoe eenvoudig en lekker het is om Paleo-proof te eten. Het magazine geeft tips en nieuws, een heel weekmenu, de basics van Paleo en natuurlijk veel recepten, die ingedeeld naar ontbijt, lunch, tussendoortjes, kids, diner en toetjes.


(inkijkexemplaar)

Paleo Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Paleo Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Paleo Magazine klantenservice