Paleo Magazine abonnementen

Met een Paleo Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Hét unieke tijdschrift over de Paleo leefstijl, gebaseerd op duurzaamheid en natuur. Elke nummer van het magazine staat vol met tips en nieuwtjes. Over voeding, recepten, beauty en mindset. Met verhalen van (ervarings)deskundigen, die het hoe en waarom van Paleo uit de doeken doen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Paleo Magazine cadeauabonnement onderaan.


€19,95 27,80
1 jaar (4 nrs.) Stopt automatisch
28% korting

€35,00 55,60
2 jaar (8 nrs.)
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Paleo Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 27,80
1 jaar (4 nrs.)
28% korting

€35,00 55,60
2 jaar (8 nrs.)
37% korting

Laatste reviews

Over Paleo Magazine

Houd je van lekker eten? Ben je zuinig op je gezondheid. Verlang je soms naar meer energie of kost het je moeite om op je streefgewicht te komen en te blijven? Maak dan kennis met Paleo Magazine.

Paleo Magazine is het eerste Nederlandse lifestyle op het gebied van paleo. Paleo Magazine laat je zien hoe eenvoudig en lekker het is om Paleo-proof te eten. Het magazine geeft tips en nieuws, een heel weekmenu, de basics van Paleo en natuurlijk veel recepten, die ingedeeld naar ontbijt, lunch, tussendoortjes, kids, diner en toetjes.


(inkijkexemplaar)

Proefabonnement Paleo Magazine

Een Paleo Magazine proefabonnement is een uitgekiende manier om kennis te maken met dit heerlijke tijdschrift over Paleo. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is niet nodig.

Paleo Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je een iemand die geinteresseerd is in deze gezonde en populaire levenswijze? Geef een abonnement Paleo Magazine cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement Paleo Magazine

  • Ieder kwartaal Paleo Magazine als eerste in huis
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Gratis Paleo Magazine digitaal lezen
  • Korting t.o.v. de losse winkelprijs
  • De bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Paleo Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Paleo Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Paleo Magazine klantenservice