Paleo Magazine abonnementen

Met een Paleo Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 56% korting op de winkelprijs. Hét unieke tijdschrift over de Paleo leefstijl, gebaseerd op duurzaamheid en natuur. Elke nummer van het magazine staat vol met tips en nieuwtjes. Over voeding, recepten, beauty en mindset. Met verhalen van (ervarings)deskundigen, die het hoe en waarom van Paleo uit de doeken doen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Paleo Magazine cadeauabonnement onderaan.


€19,95 39,80
4 nummers
50% korting

€35,00 79,60
8 nummers
56% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Paleo Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 39,80
4 nummers
50% korting

€35,00 79,60
8 nummers
56% korting

Laatste reviews

Over Paleo Magazine

Houd je van lekker eten? Ben je zuinig op je gezondheid. Verlang je soms naar meer energie of kost het je moeite om op je streefgewicht te komen en te blijven? Maak dan kennis met Paleo Magazine.

Paleo Magazine is het eerste Nederlandse lifestyle op het gebied van paleo. Paleo Magazine laat je zien hoe eenvoudig en lekker het is om Paleo-proof te eten. Het magazine geeft tips en nieuws, een heel weekmenu, de basics van Paleo en natuurlijk veel recepten, die ingedeeld naar ontbijt, lunch, tussendoortjes, kids, diner en toetjes.

Proefabonnement Paleo Magazine

Een Paleo Magazine proefabonnement is een uitgekiende manier om kennis te maken met dit heerlijke tijdschrift over Paleo. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is niet nodig.

Paleo Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je een iemand die geinteresseerd is in deze gezonde en populaire levenswijze? Geef een abonnement Paleo Magazine cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement Paleo Magazine

  • Ieder kwartaal Paleo Magazine als eerste in huis
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Gratis Paleo Magazine digitaal lezen
  • Korting t.o.v. de losse winkelprijs
  • De bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Als abonnee van Paleo Magazine lees je alle nummers op papier én digitaal. Paleo Magazine heeft een eigen app waarin je de digitale editie leest. Download de app voor iOS of Android. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt altijd toegang tot de nieuwste editie in de app. Om eerder gedownloade edities nogmaals in te zien heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Ken je iemand die Paleo Magazine met genoegen zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Paleo Magazine cadeauabonnement vanaf €14,95.

Paleo Magazine verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Paleo Magazine abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 56% voordeliger uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.