Winq abonnementen

Met een Winq proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 44% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor de LGBTQIA+-gemeenschap in Nederland. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Winq cadeauabonnement onderaan.


€10,00 17,90
4 maanden
44% korting

€29,95 53,70
1 jaar
44% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Winq cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 26,85
6 maanden
44% korting

€29,95 53,70
1 jaar
44% korting

Laatste reviews

Over Winq

Winq Magazine is het toonaangevende tijdschrift op het gebied van queer-gerelateerde onderwerpen en kwesties. Het magazine heeft een unieke reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron voor nieuws, verhalen en culturele ontwikkelingen die van belang zijn voor de lhbtiqa+-gemeenschap in Nederland.

Elk nummer van Winq belicht een breed scala aan onderwerpen, variërend van lifestyle, mode en kunst tot entertainment en maatschappelijke kwesties. Het magazine bevat interviews met zowel prominente figuren binnen als buiten de queer gemeenschap en biedt een platform voor discussie over diverse thema's. Met een krachtige visuele presentatie en doordachte redactionele inhoud streeft Winq naar een inclusieve benadering, waarbij de diversiteit van de queer gemeenschap op een representatieve wijze wordt weergegeven.

Als abonnee van Winq lees je alle nummers op papier én online. Om eerder gedownloade nummers nogmaals te lezen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Winq cadeau te doen. Een cadeauabonnement stopt automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. Er is al een Winq cadeauabonnement vanaf €15,00.

Winq verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Winq abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 44% goedkoper uit dan in de winkel.