Autoweek Campers abonnementen

Met een Autoweek Campers proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 39% korting op de winkelprijs.


€20,00 28,90
1 jaar
31% korting

€18,75 28,90per jaar
2 jaar
35% korting

€17,50 28,90per jaar
3 jaar
39% korting

Laatste reviews

Over Autoweek Campers

Met een Autoweek Campers abonnement ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de wereld van campers. Dit unieke auto- en reismagazine is jouw betrouwbare bron van informatie en inspiratie, samengesteld door experts die hun passie voor campers met jou delen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe camper om te kopen, tips nodig hebt voor het plannen van een reisroute of gewoon wilt genieten van boeiende artikelen over campers, Autoweek Campers is er voor jou.

Autoweek Campers staat garant voor betrouwbare en deskundige artikelen over campers en techniek. Maar het wijst je ook de weg naar de mooiste bestemmingen. Of je nu droomt van uitgestrekte stranden, pittoreske dorpjes of majestueuze berglandschappen, Autoweek Campers vertelt hoe je er moet komen.

Naast een fantastisch magazine biedt Autoweek Campers:

  • een uitgebreide website waar u als abonnee toegang heeft tot een archief van artikelen, nieuws en reviews over campers.
  • exclusieve online content, zoals video's en interviews met experts in de camperindustrie.
  • evenementen en bijeenkomsten, waar u andere enthousiaste camperaars ontmoet.

Autoweek Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Autoweek Campers. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Autoweek Campers klantenservice