Autoweek Campers abonnementen

Met een Autoweek Campers proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 39% korting op de winkelprijs.


€4,00 5,78per nummer
1 jaar
31% korting

€3,75 5,78per nummer
2 jaar
35% korting

€3,50 5,78per nummer
3 jaar
39% korting

Laatste reviews

Over Autoweek Campers

Met een Autoweek Campers abonnement ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de wereld van campers. Dit unieke auto- en reismagazine is jouw betrouwbare bron van informatie en inspiratie, samengesteld door experts die hun passie voor campers met jou delen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe camper om te kopen, tips nodig hebt voor het plannen van een reisroute of gewoon wilt genieten van boeiende artikelen over campers, Autoweek Campers is er voor jou.

Autoweek Campers staat garant voor betrouwbare en deskundige artikelen over campers en techniek. Maar het wijst je ook de weg naar de mooiste bestemmingen. Of je nu droomt van uitgestrekte stranden, pittoreske dorpjes of majestueuze berglandschappen, Autoweek Campers vertelt hoe je er moet komen.

Naast een fantastisch magazine biedt Autoweek Campers:

  • een uitgebreide website waar u als abonnee toegang heeft tot een archief van artikelen, nieuws en reviews over campers.
  • exclusieve online content, zoals video's en interviews met experts in de camperindustrie.
  • evenementen en bijeenkomsten, waar u andere enthousiaste camperaars ontmoet.

Abonnees van Autoweek Campers ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder internetverbinding.

Autoweek Campers verschijnt 5x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Autoweek Campers abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 39% goedkoper uit dan in de winkel.