Soul Magazine abonnementen

Met een Soul Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 58% korting op de winkelprijs.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
58% korting

€25,00 39,80
4 nummers
37% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

Laatste reviews

Over Soul Magazine

Soul magazine is er voor zowel wintersporters als watersporters. Voor echte buitenmensen. Voor eenieder die zich vrij wil voelen, wil opgaan in de natuur, de grenzen opzoeken en gewoon genieten van het leven.

Het magazine staat boordevol artikelen met de laatste hotspots, de mooiste evenementen en beste materialen. Maar ook met unieke reisverhalen en diepgaande interviews. Soul magazine laat zo de passie en lifestyle zien van o.a. skiërs, snowboarders en surfers. Altijd ondersteund met prachtig beeldmateriaal.

Soul Magazine proefabonnementen

Wil je Soul Magazine proberen? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je van 25% korting op de losse verkoopprijs. Een Soul Magazine proefabonnement is er al voor €15,00.

Soul Magazine verschijnt 2x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Soul Magazine. En profiteer van tot 58% korting op de losse verkoopprijs.