Sociologie Magazine abonnementen

Met een Sociologie Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 17% korting op de winkelprijs. Je ontvangt 4x keer per jaar het tijdschrift dat als geen ander de ontwikkeling op het gebied van sociale wetenschappen volgt. Evenals de trends in onze maatschappij. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Sociologie Magazine cadeauabonnement onderaan.


€9,99 12,00
6 maanden (2 nrs.) Stopt automatisch
17% korting

€19,95 24,00
1 jaar (4 nrs.)
17% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Sociologie Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 12,00
6 maanden (2 nrs.)
17% korting

€19,95 24,00
1 jaar (4 nrs.)
17% korting

Laatste reviews

  • Ine Wolters

Ik heb mezelf Sociologie Magazine cadeau gedaan omdat ik 59 ben geworden en mezelf nu toestemming geef om me vrijblijvend te verdiepen in alles wat me interesseert op het gebied van menswetenschappen en kunst en cultuur zonder de dwang te voelen om echt te studeren of diplomas te halen. Ouder worden geeft ook vrijheid!

Over Sociologie Magazine

Blijf op de hoogte van de trends in de sociale wetenschappen. Het sociologische publieksmagazine Sociologie Magazine brengt informatieve en opiniërende artikelen over onderwijs, samenleving, wetenschap en bedrijfsleven. Vaste ingrediënten zijn: interviews met prominente sociale wetenschappers, de ins en outs van sociologie-opleidingen aan de verschillende universiteiten en rapportages over controversies in de sociale wetenschap.

Sociologie Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je een vriend of zakenrelatie die binnenkort iets te vieren heeft? Geef een Sociologie Magazine abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Sociologie Magazine proefabonnement

  • 4x per jaar het tijdschrift in huis voor het in de winkel ligt
  • Exclusieve kortingsacties voor abonnees
  • Veel goedkoper dan los kopen

Sociologie Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Sociologie Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Sociologie Magazine klantenservice