Sociologie Magazine abonnementen

Met een Sociologie Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 17% korting op de winkelprijs. Je ontvangt 4x keer per jaar het tijdschrift dat als geen ander de ontwikkeling op het gebied van sociale wetenschappen volgt. Evenals de trends in onze maatschappij. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Sociologie Magazine cadeauabonnement onderaan.


€9,99 12,00
2 nummers Stopt automatisch
17% korting

€19,95 24,00
4 nummers
17% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Sociologie Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 12,00
2 nummers
17% korting

€19,95 24,00
4 nummers
17% korting

Laatste reviews

  • Ine Wolters

Ik heb mezelf Sociologie Magazine cadeau gedaan omdat ik 59 ben geworden en mezelf nu toestemming geef om me vrijblijvend te verdiepen in alles wat me interesseert op het gebied van menswetenschappen en kunst en cultuur zonder de dwang te voelen om echt te studeren of diplomas te halen. Ouder worden geeft ook vrijheid!

Over Sociologie Magazine

Blijf op de hoogte van de trends in de sociale wetenschappen. Het sociologische publieksmagazine Sociologie Magazine brengt informatieve en opiniërende artikelen over onderwijs, samenleving, wetenschap en bedrijfsleven. Vaste ingrediënten zijn: interviews met prominente sociale wetenschappers, de ins en outs van sociologie-opleidingen aan de verschillende universiteiten en rapportages over controversies in de sociale wetenschap.

Sociologie Magazine proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit bijzondere tijdschrift. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Daarnaast profiteer je momenteel van 17% korting op de winkelprijs. Er is al een Sociologie Magazine proefabonnement voor €9,99.

Je kunt een Sociologie Magazine abonnement ook cadeau doen. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle nummers zijn ontvangen. En er is al een Sociologie Magazine cadeauabonnement vanaf €9,99.

Sociologie Magazine verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Sociologie Magazine abonnement. En profiteer van tot 17% korting op de losse verkoopprijs.