Sociologie Magazine abonnementen

Met een Sociologie Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 29% korting op de winkelprijs. Je ontvangt 4x keer per jaar het tijdschrift dat als geen ander de ontwikkeling op het gebied van sociale wetenschappen volgt. Evenals de trends in onze maatschappij. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Sociologie Magazine cadeauabonnement onderaan.


€9,99 14,00
2 nummers Stopt automatisch
29% korting

€19,95 28,00
4 nummers
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Sociologie Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 14,00
2 nummers
29% korting

€19,95 28,00
4 nummers
29% korting

Laatste reviews

  • Ine Wolters

Ik heb mezelf Sociologie Magazine cadeau gedaan omdat ik 59 ben geworden en mezelf nu toestemming geef om me vrijblijvend te verdiepen in alles wat me interesseert op het gebied van menswetenschappen en kunst en cultuur zonder de dwang te voelen om echt te studeren of diplomas te halen. Ouder worden geeft ook vrijheid!

Over Sociologie Magazine

Blijf op de hoogte van de trends in de sociale wetenschappen. Het sociologische publieksmagazine Sociologie Magazine brengt informatieve en opiniërende artikelen over onderwijs, samenleving, wetenschap en bedrijfsleven. Vaste ingrediënten zijn: interviews met prominente sociale wetenschappers, de ins en outs van sociologie-opleidingen aan de verschillende universiteiten en rapportages over controversies in de sociale wetenschap.

Sociologie Magazine proefabonnementen

Met een proefabonnement op Sociologie Magazine maak je voordelig kennis met dit unieke tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 29% korting. Er is al een Sociologie Magazine proefabonnement voor €9,99.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Sociologie Magazine cadeau te doen. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. Er is al een Sociologie Magazine cadeauabonnement vanaf €9,99.

Sociologie Magazine verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Sociologie Magazine abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 29% voordeliger uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.