Tekstblad abonnementen

Met een Tekstblad proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 62% korting op de winkelprijs. En ontvang 6x per jaar hét tijdschrift over tekst en communicatie. Dit is het magazine voor iedereen die professioneel met tekst bezig is. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Tekstblad cadeauabonnement onderaan.


€12,95 33,00
3 nummers Stopt automatisch
61% korting

€24,95 66,00
6 nummers
62% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Tekstblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,95 33,00
3 nummers
61% korting

€24,95 66,00
6 nummers
62% korting

Laatste reviews

Over Tekstblad

Tekstmagazine is een vakmagazine voor iedereen die werkt met tekst. Van tekstschrijver tot communicatiewetenschapper en alles daar tussenin. De redactie mengt wetenschappelijke theorie met schrijfpraktijk. Bijvoorbeeld een analyse van de strategieën die NOS Headlines toepast om ANP-nieuwsberichten aantrekkelijk te maken voor een jonge doelgroep, naast een vergelijking tussen de speeches van Geert Wilders en Ella Vogelaar.

Een enkele keer ontdek je een vakmagazine waaraan echt alles klopt. Zo'n vakmagazine dat je doet afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund. Je slaat het open en sluit direct vriendschap. De toon, de onderwerpen? Alles is nieuw en toch vertrouwd.

Tekstblad proefabonnementen

Wil je Tekstblad zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je momenteel van 61% korting. Een Tekstblad proefabonnement is er al voor €12,95.

Wil je een ander verrassen met een tijdelijk Tekstblad abonnement? Dat is mogelijk. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Tekstblad cadeauabonnement vanaf €12,95.

Tekstblad verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Tekstblad. En profiteer van tot 62% korting op de winkelprijs.