Tekstblad abonnementen

Met een Tekstblad proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 62% korting op de winkelprijs. En ontvang 6x per jaar hét tijdschrift over tekst en communicatie. Dit is het magazine voor iedereen die professioneel met tekst bezig is. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Tekstblad cadeauabonnement onderaan.


€12,95 33,00
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
61% korting

€24,95 66,00
1 jaar (6 nrs.)
62% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Tekstblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,95 33,00
6 maanden (3 nrs.)
61% korting

€24,95 66,00
1 jaar (6 nrs.)
62% korting

Laatste reviews

Over Tekstblad

Tekstmagazine is een vakmagazine voor iedereen die werkt met tekst. Van tekstschrijver tot communicatiewetenschapper en alles daar tussenin. De redactie mengt wetenschappelijke theorie met schrijfpraktijk. Bijvoorbeeld een analyse van de strategieën die NOS Headlines toepast om ANP-nieuwsberichten aantrekkelijk te maken voor een jonge doelgroep, naast een vergelijking tussen de speeches van Geert Wilders en Ella Vogelaar.

Een enkele keer ontdek je een vakmagazine waaraan echt alles klopt. Zo'n vakmagazine dat je doet afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund. Je slaat het open en sluit direct vriendschap. De toon, de onderwerpen? Alles is nieuw en toch vertrouwd.

Voordelen Tekstblad abonnement

  • 6x per jaar het tijdschrift in huis voor het in de winkel ligt
  • Exclusieve kortingsacties voor abonnees
  • Veel goedkoper dan los kopen

Tekstblad Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Tekstblad. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Tekstblad klantenservice