Wielrenblad abonnementen

Met een Wielrenblad proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 58% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor iedereen die graag op de racefiets stapt. De nieuwste fietsen, de mooiste routes en de grote Rondes. Het passeert allemaal de revue in dit luxe uitgevoerde tijdschrift. Gemaakt vóór wielrenners dóór wielrenners. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Wielrenblad cadeauabonnement onderaan.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
58% korting

€25,00 39,80
4 nummers
37% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wielrenblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 29,85
3 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • jeroen

Het ziet er in de winkel in ieder geval heeel mooi uit. Ik ben benieuwd, want ik miste zelf wel een mooier fiets magazine voor racefietsers.

Over Wielrenblad

Wielrenblad is misschien wel het mooiste tijdschrift voor de wielrenners, van amateur tot professioneel. Met een Wielrenblad abonnement verzeker je jezelf van 5 prachtige uitgaven per jaar. Vol met techniek, portretten en verslagen. Van merken tot onderdelen. En van verslagen van grote rondes tot tips tot leuke fietstochten. In Wielrenblad lees je alles over wielrennen.

Of je nu liever lange tochten over asfalt maakt of korte tochten waarbij modder niet wordt geschuwd, met een Wielrenblad abonnement krijg je alle informatie en inspiratie die je zoekt.

Heb je een abonnement op Wielrenblad? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Wielrenblad ook digitaal lezen. Wielrenblad heeft een eigen app. In deze app kun je de digitale edities lezen. Download de app voor iOS of Android. Registreer jouw abonnement in de app. En lees de nieuwste editie in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals in te zien heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Wielrenblad proefabonnementen

Wil je Wielrenblad eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je daarnaast van 25% korting op de winkelprijs. Er is al een Wielrenblad proefabonnement voor €15,00.

Het is ook mogelijk om Wielrenblad cadeau te doen. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. En er is al een Wielrenblad cadeauabonnement vanaf €15,00.

Wielrenblad verschijnt 5x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Wielrenblad. En profiteer van tot 58% korting op de losse verkoopprijs.