Wielrenblad abonnementen

Met een Wielrenblad proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 58% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor iedereen die graag op de racefiets stapt. De nieuwste fietsen, de mooiste routes en de grote Rondes. Het passeert allemaal de revue in dit luxe uitgevoerde tijdschrift. Gemaakt vóór wielrenners dóór wielrenners. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Wielrenblad cadeauabonnement onderaan.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
58% korting

€25,00 39,80
4 nummers
37% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wielrenblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 29,85
3 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • jeroen

Het ziet er in de winkel in ieder geval heeel mooi uit. Ik ben benieuwd, want ik miste zelf wel een mooier fiets magazine voor racefietsers.

Over Wielrenblad

Wielrenblad is misschien wel het mooiste tijdschrift voor de wielrenners, van amateur tot professioneel. Met een Wielrenblad abonnement verzeker je jezelf van 5 prachtige uitgaven per jaar. Vol met techniek, portretten en verslagen. Van merken tot onderdelen. En van verslagen van grote rondes tot tips tot leuke fietstochten. In Wielrenblad lees je alles over wielrennen.

Of je nu liever lange tochten over asfalt maakt of korte tochten waarbij modder niet wordt geschuwd, met een Wielrenblad abonnement krijg je alle informatie en inspiratie die je zoekt.

Als abonnee van Wielrenblad lees je alle nummers op papier én op jouw smartphone en tablet. Wielrenblad heeft hiervoor een eigen app. Hierin vindt je de digitale edities. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Installeer deze op jouw mobiel apparaat. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt onbeperkt online toegang tot het nieuwste nummer in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals in te zien heb je geen internet meer nodig.

Wielrenblad proefabonnementen

Wil je Wielrenblad eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Daarnaast profiteer je nu van 25% korting op de winkelprijs. Een Wielrenblad proefabonnement is er al voor €15,00.

Wil je iemand anders verrassen met een Wielrenblad abonnement? Dat is mogelijk. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Er is al een Wielrenblad cadeauabonnement vanaf €15,00.

Wielrenblad verschijnt 5x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Wielrenblad abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 58% korting op de losse winkelprijs.