Wielrenblad abonnementen

Met een Wielrenblad proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 58% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor iedereen die graag op de racefiets stapt. De nieuwste fietsen, de mooiste routes en de grote Rondes. Het passeert allemaal de revue in dit luxe uitgevoerde tijdschrift. Gemaakt vóór wielrenners dóór wielrenners. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Wielrenblad cadeauabonnement onderaan.


€15,00 19,90
5 maanden (2 nrs.) Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
7 maanden (3 nrs.)
58% korting

€25,00 39,80
10 maanden (4 nrs.)
37% korting

€36,00 59,70
14 maanden (6 nrs.)
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wielrenblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 29,85
7 maanden (3 nrs.)
50% korting

Laatste reviews

  • jeroen

Het ziet er in de winkel in ieder geval heeel mooi uit. Ik ben benieuwd, want ik miste zelf wel een mooier fiets magazine voor racefietsers.

Over Wielrenblad

Wielrenblad is misschien wel het mooiste tijdschrift voor de wielrenners, van amateur tot professioneel. Met een Wielrenblad abonnement verzeker je jezelf van 5 prachtige uitgaven per jaar. Vol met techniek, portretten en verslagen.

Van merken tot onderdelen. En van verslagen van grote rondes tot tips tot leuke fietstochten. In Wielrenblad lees je alles over wielrennen.

Of je nu liever lange tochten over asfalt maakt of korte tochten waarbij modder niet wordt geschuwd, met een Wielrenblad abonnement krijg je alle informatie en inspiratie die je zoekt.

Proefabonnement Wielrenblad

Een Wielrenblad proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit tijdschrift exclusief voor wielrenners. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Wielrenblad cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je een vriend(in) die vaak op de racefiets stapt? Geef een Wielrenblad abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Wielrenblad proefabonnement

  • 5x per jaar het tijdschrift in huis voor het in de winkel ligt
  • Ook digitaal op de smartphone en tablet
  • Kortingsacties voor abonnees
  • Veel goedkoper dan los kopen

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


Wielrenblad Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Wielrenblad. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Wielrenblad klantenservice