Wielrenblad abonnementen

Met een Wielrenblad proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 58% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor iedereen die graag op de racefiets stapt. De nieuwste fietsen, de mooiste routes en de grote Rondes. Het passeert allemaal de revue in dit luxe uitgevoerde tijdschrift. Gemaakt vóór wielrenners dóór wielrenners. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Wielrenblad cadeauabonnement onderaan.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
58% korting

€25,00 39,80
4 nummers
37% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wielrenblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 29,85
3 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • jeroen

Het ziet er in de winkel in ieder geval heeel mooi uit. Ik ben benieuwd, want ik miste zelf wel een mooier fiets magazine voor racefietsers.

Over Wielrenblad

Wielrenblad is misschien wel het mooiste tijdschrift voor de wielrenners, van amateur tot professioneel. Met een Wielrenblad abonnement verzeker je jezelf van 5 prachtige uitgaven per jaar. Vol met techniek, portretten en verslagen. Van merken tot onderdelen. En van verslagen van grote rondes tot tips tot leuke fietstochten. In Wielrenblad lees je alles over wielrennen.

Of je nu liever lange tochten over asfalt maakt of korte tochten waarbij modder niet wordt geschuwd, met een Wielrenblad abonnement krijg je alle informatie en inspiratie die je zoekt.

Met een abonnement op Wielrenblad ontvang je elk nummer op papier én digitaal. Wielrenblad heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale nummers leest. Om het magazine online te lezen installeert je de app voor iOS of Android op jouw smartphone of tablet. Meld je eenmalig aan in de app. En je hebt onbeperkt online toegang tot de digitale editie in de app. In de app bewaarde edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Wielrenblad proefabonnementen

Wil je Wielrenblad eerst zelf ervaren? Kies voor een voordelig proefabonnement. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je daarnaast van 25% korting. Een Wielrenblad proefabonnement is er al voor €15,00.

Je kunt een abonnement op Wielrenblad ook cadeau doen. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Wielrenblad cadeauabonnement vanaf €15,00.

Wielrenblad verschijnt 5x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Wielrenblad. En profiteer van tot 58% korting op de losse verkoopprijs.