Wielrenblad abonnementen

Met een Wielrenblad proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 58% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor iedereen die graag op de racefiets stapt. De nieuwste fietsen, de mooiste routes en de grote Rondes. Het passeert allemaal de revue in dit luxe uitgevoerde tijdschrift. Gemaakt vóór wielrenners dóór wielrenners. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Wielrenblad cadeauabonnement onderaan.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
58% korting

€25,00 39,80
4 nummers
37% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wielrenblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 29,85
3 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • jeroen

Het ziet er in de winkel in ieder geval heeel mooi uit. Ik ben benieuwd, want ik miste zelf wel een mooier fiets magazine voor racefietsers.

Over Wielrenblad

Wielrenblad is misschien wel het mooiste tijdschrift voor de wielrenners, van amateur tot professioneel. Met een Wielrenblad abonnement verzeker je jezelf van 5 prachtige uitgaven per jaar. Vol met techniek, portretten en verslagen. Van merken tot onderdelen. En van verslagen van grote rondes tot tips tot leuke fietstochten. In Wielrenblad lees je alles over wielrennen.

Of je nu liever lange tochten over asfalt maakt of korte tochten waarbij modder niet wordt geschuwd, met een Wielrenblad abonnement krijg je alle informatie en inspiratie die je zoekt.

Ben je abonnee van Wielrenblad? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Wielrenblad ook digitaal lezen. Wielrenblad heeft hiervoor een eigen app. In deze app leest je de digitale editie. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En lees het nieuwste nummer 24/7 in de app. Om eerder geopende edities nogmaals te lezen heb je geen internet meer nodig.

Wielrenblad proefabonnementen

Met een proefabonnement op Wielrenblad maak je vrijblijvend kennis met dit fijne magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je momenteel van 25% korting. Er is al een Wielrenblad proefabonnement voor €15,00.

Ken je iemand die Wielrenblad met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement op Wielrenblad cadeau. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Er is al een Wielrenblad cadeauabonnement vanaf €15,00.

Wielrenblad verschijnt 5x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Wielrenblad abonnement. En profiteer van tot 58% korting op de winkelprijs.