Mijn Geheim abonnementen

Met een Mijn Geheim proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 26% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift vol met levensverhalen die je raken. Lezeressen vertellen openhartig over persoonlijke dingen uit hun leven. Relatie, gezin, kinderen, gezondheid, psychologie, werk en geld. Alles wordt gedeeld. Kortom, een magazine dat je niet wilt missen! Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Mijn Geheim cadeauabonnement onderaan.


€15,00 18,48
6 nummers
19% korting

€25,00 30,80
10 nummers
19% korting

€35,00 46,20
15 nummers
24% korting

€50,00 67,76
22 nummers
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Mijn Geheim cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 18,48
6 nummers
19% korting

€25,00 30,80
10 nummers
19% korting

€35,00 46,20
15 nummers
24% korting

€50,00 67,76
22 nummers
26% korting

Laatste reviews

  • Shirley
Fijn tijdschrift

Leuke onderwerpen. Heel divers/gevarieerd. Ik lees het blad met veel plezier. Echter is de uitstraling soms wat ouderwets.

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Iepie
Super blad, maar chaos in de laatste pagina en de ordening.

Tegenwoordig kan je niet meer zien wat je in het volgende nummer kan verwachten, want vaak klopt het niet wat er staat. Verder klopt de verschijningsdatum de laatste weken niet meer. Zo jammer. Dat het een keer gebeurt oke. maar nu al een aantal keren vind ik jammer.

Sterke punten
  • Diepgaand
Zwakke punten
  • Saaie uitvoering
  • Carin L

De verhalen van mensen verwonderen mij steeds weer. Wat kunnen mensen verschillende dingen overkomen zeg! Dan is het bij mij maar saai ( gelukkig).

  • Kayleigh

Erg leuk tijdschrift! Jammer dat er geen jaarabbonement is. Zou een leuke cadeaubon zijn!

Over Mijn Geheim

Mijn Geheim is al 40 jaar het vrouwenblad van de levensverhalen. In elk nummer vind je 6 of 7 persoonlijke verhalen; over problemen met geld, relaties, seks, gezondheid en werk. En in elk verhaal spreekt de kracht van mensen en van vrouwen in het bijzonder.

Mijn Geheim is een vriendin die jou vertelt wat haar is overkomen. Zij voelt erkenning en herkenning. En ervaart troost en steun voor haar eigen problemen of uitdagingen. In dit tijdschrift komen vrouwen (en ook mannen) samen om ervaringen te delen en elkaar te troosten en te steunen.

Als abonnee van Mijn Geheim lees je alle nummers op papier én op jouw smartphone en tablet. Mijn Geheim heeft een eigen app waarin je de digitale editie leest. Installeer de app voor iOS of Android. Registreer jouw abonnement in de app. En lees de nieuwste editie in de app. In de app gelezen nummers blijven daarna offline in te zien.

Wil je een ander verrassen met een abonnement op Mijn Geheim? Dat kan. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Er is al een Mijn Geheim cadeauabonnement vanaf €15,00.

Mijn Geheim verschijnt 26x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Mijn Geheim. En profiteer van tot 26% korting op de losse verkoopprijs.