Mijn Geheim abonnementen

Met een Mijn Geheim proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 27% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift vol met levensverhalen die je raken. Lezeressen vertellen openhartig over persoonlijke dingen uit hun leven. Relatie, gezin, kinderen, gezondheid, psychologie, werk en geld. Alles wordt gedeeld. Kortom, een magazine dat je niet wilt missen! Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Mijn Geheim cadeauabonnement onderaan.


€9,95 11,95
10 weken (5 nrs.)
17% korting

€15,00 19,12
16 weken (8 nrs.)
22% korting

€25,00 33,46
28 weken (14 nrs.)
25% korting

€35,00 47,80
40 weken (20 nrs.)
27% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Mijn Geheim cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,95 11,95
10 weken (5 nrs.)
17% korting

€15,00 19,12
16 weken (8 nrs.)
22% korting

€25,00 33,46
28 weken (14 nrs.)
25% korting

€35,00 47,80
40 weken (20 nrs.)
27% korting

Laatste reviews

 • Shirley
Fijn tijdschrift

Leuke onderwerpen. Heel divers/gevarieerd. Ik lees het blad met veel plezier. Echter is de uitstraling soms wat ouderwets.

Sterke punten
 • Afwisselend
 • Iepie
Super blad, maar chaos in de laatste pagina en de ordening.

Tegenwoordig kan je niet meer zien wat je in het volgende nummer kan verwachten, want vaak klopt het niet wat er staat. Verder klopt de verschijningsdatum de laatste weken niet meer. Zo jammer. Dat het een keer gebeurt oke. maar nu al een aantal keren vind ik jammer.

Sterke punten
 • Diepgaand
Zwakke punten
 • Saaie uitvoering
 • Carin L

De verhalen van mensen verwonderen mij steeds weer. Wat kunnen mensen verschillende dingen overkomen zeg! Dan is het bij mij maar saai ( gelukkig).

 • Kayleigh

Erg leuk tijdschrift! Jammer dat er geen jaarabbonement is. Zou een leuke cadeaubon zijn!

Over Mijn Geheim

Mijn Geheim is al 40 jaar het vrouwenblad van de levensverhalen. In elk nummer vind je 6 of 7 persoonlijke verhalen; over problemen met geld, relaties, seks, gezondheid en werk. En in elk verhaal spreekt de kracht van mensen en van vrouwen in het bijzonder.

Mijn Geheim is een vriendin die jou vertelt wat haar is overkomen. Zij voelt erkenning en herkenning. En ervaart troost en steun voor haar eigen problemen of uitdagingen. In dit tijdschrift komen vrouwen (en ook mannen) samen om ervaringen te delen en elkaar te troosten en te steunen.

Proefabonnement Mijn Geheim

Met een Mijn Geheim proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit unieke en persoonlijke tijdschrift voor vrouwen. Je herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

De uitgever biedt momenteel helaas geen proefabonnementen.

Mijn Geheim cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen stopt het abonnement automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch jij, noch diegene, die het blad ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wil je vriendin met wie jij veel deelt verrassen? Geef een Mijn Geheim abonnement cadeau.

Voordelen Mijn Geheim abonnement

 • Iedere 2 weken Mijn Geheim als eerste op de mat
 • Exclusief abonneevoordeel
 • Zonder risico kennis maken met een Mijn Geheim proefabonnement*
 • Voordeliger dan in de winkel

* Voor alle cadeauabonnementen en aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Mijn Geheim Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Mijn Geheim. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Mijn Geheim klantenservice