Ons Amsterdam abonnementen

Voor iedereen die houdt van de historie en cultuur van Amsterdam, is Ons Amsterdam het perfecte tijdschrift. Elke editie zit vol met verhalen over de iconische plekken, beroemde inwoners en belangrijke gebeurtenissen die de stad zo bijzonder maken. Of je nu geïnteresseerd bent in de architectuur, de kunst of de sociale geschiedenis, Ons Amsterdam biedt je telkens weer iets nieuws en verrassends.

Met Ons Amsterdam ontdek je de verborgen parels en de fascinerende verhalen die schuilgaan achter de gevels van deze unieke stad. Laat je inspireren en leer meer over het verleden en de toekomst van Amsterdam met dit boeiende tijdschrift.


€21,95 33,98
5 nummers Stopt automatisch
35% korting

€31,45 67,95
10 nummers
54% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Ons Amsterdam cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,95 33,98
5 nummers
35% korting

€31,45 67,95
10 nummers
54% korting

Laatste reviews

Over Ons Amsterdam

Ons Amsterdam brengt boordevol geschiedenis van je buurt, het dagelijks leven van toen, archeologische vondsten, bekende Amsterdammers, de Gouden eeuw, architectonische hoogstandjes en nog veel meer. Ons Amsterdam, het Amsterdam van nu en toen.

Ons Amsterdam is een maandelijkse magazine over het echte Amsterdam. Met zeer recente onderwerpen, maar ook 733 jaar Amsterdamse geschiedenis. Belangrijke periodes, maar ook meer over alle kunstenaars en schrijvers die in Amsterdam hebben gewerkt of er zelfs geboren zijn. En meer over Amsterdam als gidsstad, filmset, broedplaats en als speeltuin voor architecten.

Ons Amsterdam proefabonnementen

Wil je Ons Amsterdam proberen? Kies voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je momenteel van 35% korting op de winkelprijs. Een Ons Amsterdam proefabonnement is er al voor €21,95.

Wil je iemand anders verrassen met een abonnement op Ons Amsterdam? Dat kan. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Er is al een Ons Amsterdam cadeauabonnement vanaf €21,95. Klik hier om Ons Amsterdam cadeau te geven.

Ons Amsterdam verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Ons Amsterdam abonnement. En profiteer van tot 54% korting op de winkelprijs.