Ons Amsterdam abonnementen

Met een Ons Amsterdam proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 50% korting op de winkelprijs. En leer Amsterdam beter kennen met ieder nummer van de prachtige tijdschrift. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Ons Amsterdam cadeauabonnement onderaan.


€21,95 34,75
5 nummers Stopt automatisch
37% korting

€34,95 69,50
10 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Ons Amsterdam cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,95 34,75
5 nummers
37% korting

€34,95 69,50
10 nummers
50% korting

Laatste reviews

Over Ons Amsterdam

Ons Amsterdam brengt boordevol geschiedenis van je buurt, het dagelijks leven van toen, archeologische vondsten, bekende Amsterdammers, de Gouden eeuw, architectonische hoogstandjes en nog veel meer. Ons Amsterdam, het Amsterdam van nu en toen.

Ons Amsterdam is een maandelijkse magazine over het echte Amsterdam. Met zeer recente onderwerpen, maar ook 733 jaar Amsterdamse geschiedenis. Belangrijke periodes, maar ook meer over alle kunstenaars en schrijvers die in Amsterdam hebben gewerkt of er zelfs geboren zijn. En meer over Amsterdam als gidsstad, filmset, broedplaats en als speeltuin voor architecten.

Ons Amsterdam proefabonnementen

Met een Ons Amsterdam proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit fijne tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. Daarnaast profiteer je momenteel van 37% korting. Een Ons Amsterdam proefabonnement is er al voor €21,95.

Ken je iemand die Ons Amsterdam met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Ons Amsterdam cadeau. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Ons Amsterdam cadeauabonnement vanaf €21,95.

Ons Amsterdam verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Ons Amsterdam abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 50% voordeliger uit dan in de winkel.