Ons Amsterdam abonnementen

Met een Ons Amsterdam proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 57% korting op de winkelprijs. En leer Amsterdam beter kennen met ieder nummer van de prachtige tijdschrift. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Ons Amsterdam cadeauabonnement onderaan.


€19,95 34,75
5 nummers Stopt automatisch
43% korting

€29,95 69,50
10 nummers
57% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Ons Amsterdam cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 34,75
5 nummers
43% korting

€29,95 69,50
10 nummers
57% korting

Laatste reviews

Over Ons Amsterdam

Ons Amsterdam brengt boordevol geschiedenis van je buurt, het dagelijks leven van toen, archeologische vondsten, bekende Amsterdammers, de Gouden eeuw, architectonische hoogstandjes en nog veel meer. Ons Amsterdam, het Amsterdam van nu en toen.

Ons Amsterdam is een maandelijkse magazine over het echte Amsterdam. Met zeer recente onderwerpen, maar ook 733 jaar Amsterdamse geschiedenis. Belangrijke periodes, maar ook meer over alle kunstenaars en schrijvers die in Amsterdam hebben gewerkt of er zelfs geboren zijn. En meer over Amsterdam als gidsstad, filmset, broedplaats en als speeltuin voor architecten.

Ons Amsterdam proefabonnementen

Wil je Ons Amsterdam eerst proberen? Kies voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je momenteel van 43% korting op de winkelprijs. Een Ons Amsterdam proefabonnement is er al voor €19,95.

Ken je iemand die Ons Amsterdam met veel plezier zal lezen? Geef een Ons Amsterdam abonnement cadeau. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. En er is al een Ons Amsterdam cadeauabonnement vanaf €19,95.

Ons Amsterdam verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Ons Amsterdam. En profiteer van tot 57% korting op de winkelprijs.