Ons Amsterdam abonnementen

Met een Ons Amsterdam proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 50% korting op de winkelprijs. En leer Amsterdam beter kennen met ieder nummer van de prachtige tijdschrift. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Ons Amsterdam cadeauabonnement onderaan.


€21,95 34,75
5 nummers Stopt automatisch
37% korting

€34,95 69,50
10 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Ons Amsterdam cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,95 34,75
5 nummers
37% korting

€34,95 69,50
10 nummers
50% korting

Laatste reviews

Over Ons Amsterdam

Ons Amsterdam brengt boordevol geschiedenis van je buurt, het dagelijks leven van toen, archeologische vondsten, bekende Amsterdammers, de Gouden eeuw, architectonische hoogstandjes en nog veel meer. Ons Amsterdam, het Amsterdam van nu en toen.

Ons Amsterdam is een maandelijkse magazine over het echte Amsterdam. Met zeer recente onderwerpen, maar ook 733 jaar Amsterdamse geschiedenis. Belangrijke periodes, maar ook meer over alle kunstenaars en schrijvers die in Amsterdam hebben gewerkt of er zelfs geboren zijn. En meer over Amsterdam als gidsstad, filmset, broedplaats en als speeltuin voor architecten.

Ons Amsterdam proefabonnementen

Met een Ons Amsterdam proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Daarnaast profiteer je nu van 37% korting. Een Ons Amsterdam proefabonnement is er al voor €21,95.

Wil je een ander verrassen met een tijdelijk Ons Amsterdam abonnement? Dat is mogelijk. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Ons Amsterdam cadeauabonnement vanaf €21,95.

Ons Amsterdam verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Ons Amsterdam abonnement. En profiteer van tot 50% korting op de winkelprijs.