Ons Amsterdam abonnementen

Met een Ons Amsterdam proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 50% korting op de winkelprijs. En leer Amsterdam beter kennen met ieder nummer van de prachtige tijdschrift. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Ons Amsterdam cadeauabonnement onderaan.


€21,95 34,75
6 maanden (5 nrs.) Stopt automatisch
37% korting

€34,95 69,50
1 jaar (10 nrs.)
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Ons Amsterdam cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,95 34,75
6 maanden (5 nrs.)
37% korting

€34,95 69,50
1 jaar (10 nrs.)
50% korting

Laatste reviews

Over Ons Amsterdam

Ons Amsterdam brengt boordevol geschiedenis van je buurt, het dagelijks leven van toen, archeologische vondsten, bekende Amsterdammers, de Gouden eeuw, architectonische hoogstandjes en nog veel meer. Ons Amsterdam, het Amsterdam van nu en toen.

Ons Amsterdam is een maandelijkse magazine over het echte Amsterdam. Met zeer recente onderwerpen, maar ook 733 jaar Amsterdamse geschiedenis. Belangrijke periodes, maar ook meer over alle kunstenaars en schrijvers die in Amsterdam hebben gewerkt of er zelfs geboren zijn. En meer over Amsterdam als gidsstad, filmset, broedplaats en als speeltuin voor architecten.

Proefabonnement Ons Amsterdam

Een Ons Amsterdam proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit unieke tijdschrift over onze hoofdstad. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Ons Amsterdam cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus heb je een vriend of vriendin die in Amsterdam woont? Geef een Ons Amsterdam abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Ons Amsterdam proefabonnement

  • 10x per jaar het enige NLse magazine over onze hoofdstad als eerste in huis
  • Exclusieve kortingsactie voor abonnees
  • Voordeliger dan in de winkel

Ons Amsterdam Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Ons Amsterdam. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Ons Amsterdam klantenservice